3107 entry daha
  • hanımla beraber bir pazar günü sahile gittik. bütün cafeler, dondurmacılar, çay kahveleri tıka basa dolu. boş yer bulamazsın. insan seli akıyor resmen.

    kepenkleri kapalı bir dükkan önünde 5 tane genç, ellerinde enstrümanlarıyla, hatrı sayılır bir kalabalık önünde, kazım koyuncu tadında karadeniz türküsü söylüyordu.ikisinde gitar var. grupların olmazsa olmazı zaten. bir tanesinin solosu başarılı. birinde kemençe var. madem karadeniz türküleri söylüyorsunuz, kemençesiz olmaz. birinde akordion var. beni en çok keyiflendireni. ve tabi enstrümansız bir arkadaşımız var, oda vokalimiz.

    hanımla beraber ön safta bunları dinlerken türkümüz bitti ve alkışla beraber, elektrikli kepenk yavaş yavaş yükselmeye başladı. bir an gençler tedirgin oldu. elindeki kumandayla alkış tutan abimiz, gitar çantasının içine 20 lira atıp gençlere artık dükkanını açmak istediğini söyedi gülerek.

    farkettik ki o abimiz uzun süredir orada onları rahatsız etmemek için beklemiş. hemde en önde,oradan geçen birisiymiş gibi.

    memlekette güzel insanlar var hala.

    limited edition : debe listesine 47.sıradan girmişiz. ilginiz için teşekkürler.
5453 entry daha
hesabın var mı? giriş yap