• çoğu üreticinin dtl (direkt ciğer çekim) için üretim yapıp mtl'cileri (sigara içimi) ihmal ettiği dönemde aspire'ın ürettiği mtl tankı. 2 ml likit kapasitesi oldukça az ama o boyutuyla eleaf pico'nun üzerine yakışır.

    edit: kargo geldi, ilk izlenimlerimi yazayım:
    cihaz çok küçük. zaten kapasitesi de 2 ml. dolayısıyla sürekli kullanım için doğru tercih değil. ama dışarıda sızıntı yapmayan bir tankım olsun diyenler için kesinlikle harikulade. sızdırmazlık konusunda çok başarılı.
    tam bir mtl cihazı. (sigara içimi) zaten coil'leri de ona uygun olarak 1.5 ohm. yalnız coil'deki likit emme kısımları büyük olsa da sayıca az geldi bana ve bu sebeple üstüste çekimlerde biraz beslenme sorunu yaşıyor gibi. çok yüksek vg'li likitlerde bu durum sıkıntı yaratabilir. ben yüzde 70 vg likit ile denedim. çok rahatsız edici bir problem yaşamadım ama bazen yeterince aroma alamadığım anlar oldu.
    cihazın en büyük problemi coil'i ilk taktığınızda bir süre düzgün aroma tadı alamıyorsunuz. bunun sebebi ne bilmiyorum. muhtemelen yine beslenmeyle ilgili bir sorundur ama ağza yanık tadı falan da gelmiyor. sadece aromanın oturması için bir süre içmeye devam etmelisiniz. sonrasında cihaz açılıyor ve iyi performans vermeye başlıyor.
    benim gibi dışardayken sızdırmayan bir tanka ihtiyaç duyanlar için iyi bir alternatif olabilir.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap