• edit4: mahkeme, laura'yı "evlilik dışı cinsel ilişki (zina) ve alkollü içki kullanmaktan" 1 yıl hapis ve 750 euro para cezasına çarptırmış. 750 euroluk para cezasını yatırmasının ardından şartlı olarak salıverilmesine ve derhal sınır dışı edilmesine karar vermiş. laura'ya tecavüz ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan suriye asıllı erkek zanlı ise, 140 kırbaç cezası almış. "zina" suçu için 100, alkollü içki kullandığı için de 40 kırbaç cezası uygulanacakmış.
    http://www.bbc.com/…6/160613_katar_tecavuz_hollanda

    kızın annesi eve döneceği için mutluymuş ve rahatlamış. sonuç itibariyle kendisini bu rezil zihniyetten kurtardığı için şanslı saymalı.

    edit3: kız müslümanmış bu arada. suriye kökenli bir dallama tecavüz etmiş. pezevengin ailesi, hollandalı kıza "tecavüzcüsü ile evlenmesini" önermiş. aile, bu durumda suçlamanın düşeceği ve her ikisinin de serbest kalacağını söylemiş". midem bulandı.
    http://www.bbc.com/…2016/06/160612_hollanda_tecavuz

    edit2: mart ayında tutuklanmış. pazartesi duruşması varmış. hollanda dışişleri bakanlığı sözcüsü, herhangi bir suçlama olmaması umuyormuş. kız eğlenmeye, dans etmeye gitmiş. dans ettikten sonra masasına gidip içkisinden bir yudum aldıktan sonra kendisini iyi hissetmediğini, sonrasında kendisine geldiğinde bilmediği bir yerde uyandığını söylemiş kız.

    mükafat olarak zina yaptı diye hapse atılan kızdır.

    https://twitter.com/…link/status/741363129083437056

    ne kadar sikik ülke varsa hepsi orta doğuda toplanmış mk.

    edit: olay doğrudur yalandır bilmem ama hapse atmak ne yav. eğer zina yaptıysa ve yalan söylüyorsa sınır dışı et gitsin. doğru söylüyorsa yapan şerefsize cezasını ver, adaleti sağla, kızı rahat bırak.
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap