47 entry daha
  • cok buyuk beklentiyle gidilmediginde dahi olmayan beklentilerinizi saglayamayan bir film. adi ustunde alien vs predator, bari biraz daha fazla seyredebilseydik kapismalarini. bir ara predatorler gelmiyor mu dedim.

    --- spoiler ---

    ayrica belki ben kacirdim ama, anlamadigim yada mantiksiz olan bir nokta var hikayede. bu predatorler binlerce yil once kutuplar yasanabilirken yapmislar piramiti, insanlari da, yaratik yumurtalarindan ziplayanlar gelsin suratlarina yapissin da, iclerinden avlayabilecekleri yaratiklar ciksin diye bir nevi kurban etmisler. iyi guzel. ama o zamandan bu zamana cok seyler degismis, ve kutuplar cok uzun suredir buz altinda. hele esas ablanin soyledigine gore piramitin bulundugu yer, insanlardan en uzak nokta falan. diyecegim, bu predatorler yaratik yavrularina yuva olacak insanlari nerden bulmuslar. gecen sefer hadi balina imha ekibi denk gelmis, bu seferde sanslarina mi guvendiler. ki aslinda guvenmekte de haksiz degillermis, piramit arastirma gezisi cikti karsilarina ama. gelecek sefer ne olacak. ya 1804’de kimleri kullandilar.

    --- spoiler ---

    belki yapilmis en aptalca dalginlik basligina yazmam gerekir ama, piramitin kurban etme salonunda, yaratik yumurtalari ilk belirdiginde ve sarisin kizla gozluklu abi saskinlikla ne oldugunu anlamaya calisirken, ben icimden bir an ve hatta bir andan bile kisa bir sure icin ee 2004 senesinde butun alien filmlerini seyretmis olmalari lazim, nasil bilmezler ne oldugunu, ates etmeye baslasalar ya diye gecirdim.
56 entry daha
hesabın var mı? giriş yap