4 entry daha
  • az once ea play pre show testi goruntulerinden trailer i youtuba a sizdirilmis oyun. hemen kaldirdilar tabi. single player cok yakisacak bu oyuna cok.

    (bkz: prepare for titanfall)

    bu arada titan ai 3 kuralla beraber geliyor. asimova selam cakmislar trailerda.

    1- link the pilot
    2- uphold the mission
    3- protect the pilot

    anlasilan titanlar bir pilota baglaniyorlar (link) ve pilotlari öldügü taktirde yokedilmek uzere (wipe dalvik cache*) merkeze cagiriliyorlar. ıkinci bir pilota baglanmalari yasak. ıkinci oyundaki ana karakter jack cooper in titani olacak bt7274 bu kurali cigniyor, ustu "buna kim yetki verdi" diyince de "baska caremiz yoktu" diyor. kurallari esneten bir titan ai, rifleman jack cooper, etkileyici sahneler... umarim multiplayer bazli oldugundan single i kisa tutulmamistir. ai nin "trust me" dedigi kisma bittim.

    ufak bi tahmin: buyuk olasilikla link olayi kolay olmayacaktir. jack bt nin orijinal pilotu degil zira. ayrica aralarindaki link saglam olmadigi icin anlasmazliklarina da sahit olacagiz muhakkak hikaye boyu. emir komuta zinciri sonlara dogru oturacaktir diye tahmin ediyorum. trailerin sonundaki firlatma olayi half life 2 de gordon u ucurumdan citadel e firlatan dog u akla getirdi tabi. energy sword a ise girmiyorum. biraz halo kokuyor ama guzel durmus.

    ılerleyen dakikalarda multiplayer trailer da geldi. trailer daha cok pilot uzerine odakliydi. birinci oyunu cok andirir olmus. call of duty infinite warfare de de kullanilacak grapling hook gelmis. running dash var bu da call of duty nin son oyunlarindakine benzer. vakum bombasi gelmis ki yeni muhimmattan en cok bunu begendim. geri kalanlar nerdeyse ilk oyundan goruntu gibi geldi bana. titan cesidi 6 ya cikacak ancak trailer da pek titan uzerine odakli olmadigindan yeni bilgileri beklemek gerek. oyun 28 ekim 2016 da raflarda.

    edit: multiplayer videosunu tekrar izledim. gece gece izlediğimden olsa gerek. olmuş bu oyunun multiplayer kısmı da. vuruş hissiyatı call of duty tarzı olmuş, ben videodan hissedebildim, oynarken çok iyi olacak. tek problem umarım lag olmaz. yani titan punch atıyorsun ilk oyunda misal tr de iseniz o yumruğun indiğini hissedemiyorsunuz rakip titan'a. modla alakalı beklediğim başka bir şeyse titanların kolunu kopartabilmek. campaign de bt nin kolunun koptuğu görülüyor. mp kısmındaki oynanış güzel bir hava getirir. bu kol kopartma olayı energy sword la pekala yapılabilir.

    edit 2: oyunda energy sword u kullanan sınıf ilk oyundaki stryder sınıfına benziyor. sınıfın ismi bu oyunda ronin olacak. kılıcın atak yönü olabildiği gibi defansif yönü de mevcut. gelen projectile'ları savunabiliyorsunuz. titanların kollarını da kopartabiliyorsa nefis olur.

    edit 3: oyundaki pilot silahlarindan biri pulse rifle. attigi mermi tiplerinden biri havada asili kalarak dalgalar halinde dusman hareketi feedback i sagliyor.

    oyunun bence hiç gerek olmayan deluxe edition origin de 80 euro. standart 60 euro. origin access varsa 54 euro.

    yeni harita ve mod içerecek dlc ler bu oyunda ücretsiz olarak dağıtılacakmış bu arada. 1. oyundaki hataya düşmeyecekler demek ki. büyük olasılık microtransaction sistemiyle warpaint ve camouflage satacaklar ki pek de tepki çekmez herhalde bu olay geçen seferki gibi.
151 entry daha
hesabın var mı? giriş yap