6 entry daha
  • ekşiduyuruda şöyle bi yoruma denk geldim;

    ''sosyal medyadan yayma, polise git yada savcılığa git hemen. arkadaşının ben halledecem lafına da bakma. hallettim der, 2 ay ses seda çıkmaz, sonra hiç olmadık zamanda olmadık yerde belki evlendikten sonra tekrar başka biri maydanoz olur, hayatının, moralinin içine sıçar. o zaman iş işten geçmiş de olur, fotoğrafları çeken elemanın yaptığı da yanına kar kalır.''

    belki evlendikten sonra tekrar başka biri maydanoz olur ne demek ? sen evlendiğin zaman evlilik öncesindeki yaşantını yok mu sayacaksın ? eşine bu konularda ne anlatacaksın ? anladım sen medeni bir insansın ve zaten evleneceğin kişi de medeni bir insan olacağı için bu tarz şeyleri önemsemeyecek. peki fotoğrafların eşin tarafından görülecek olması seni neden rahatsız edecek ? neden bu konuda daha şimdiden bir şeyler yapma gereksinimi duyuyorsun ? ben burada büyük bir çelişki görüyorum.

    ayrıca ilerde böyle bir ifşa durumuna karşı hemen önlemler almak, gerekli yerlere başvurmak ... bunlar neyin çabası eşinizden geçmişte yaptıklarınızı mı gizliyorsunuz ? bunlar bir yerde aldatmaya(kandırma) çıkmıyor mu ? buradaki iki yüzlülükten tek rahatsız olan ben miyim acaba bilemiyorum.

    insan yaptığı şeyi bilinçli olarak yapmalı ve yaptıklarının arkasında durmalı. ''vicdan''ından kaçmak için '' medeniyet''in arkasına sığınmamalı.

    uyarı: burada yazılanlar kişiye yapılmış bir eleştiri kesinlikle değildir. eleştirilen şey tam olarak bu düşünüş biçimidir (mentalite).
77 entry daha
hesabın var mı? giriş yap