• ya$anmi$ bi hikayenin adi...
    hikaye $oole:

    tarih 13 eylul 97(sanirim).
    kahramanimiz rainboy(biz ona rainboy dicez) nette dola$irken, bbs kullanicisi bi kizla muabbet etmeye ba$lar. kiz cok farklidir, her$eyiyle rainboyu koparip yere serer. ve o gun bi$eyler oynar yerinden rainboy'un yureciginde.
    ertesi gun okul achilmi$tir. ama hergun okulun bilgisayar lablarina gitmeye ba$lar rainboy, bilgisayar muendizi kizimizi gormek, onunla konu$mak icin. bu ilgi tek tarafli da degildir, kizimiz da(oasis) yawa$ yawa$ kar$ilik vermeye ba$lar rainboya. gunler gunleri kovalarken arada buyuyen bi sevgi, birbirlerini goremiyor olmanin verdigi aci, en yakin zamanda bi bulu$ma ayarlama cabasinda olmanin verdigi hayata baglanma duygusu ollu$ur rainboy'un mikrokozmosunda. bir gun artik dayanamayacagini anlayan rainboy her$eyi achiklar nette, ve kar$i tarafin da deyimiyle 'butun gun batimlarini beraber izlemi$ gibi' olan iki insanin arasinda ne olup ne olamayacagini ogrenmek ister.
    hey hat, kader hemen olaya kari$ir. kizimizin bi sevgilisi vardir, (rainboy bunu bilmektedir).
    rainboy huznun acisi, sevginin devakar etkisi ile direnir her$eye, gun gelir kizimiz sevgiliden ayrilir. ve gun artik rainboy icin dogmaya ba$lami$tir.
    ...
61 entry daha
hesabın var mı? giriş yap