11376 entry daha
  • eğer survivor cesareti de büyük oranda içinde barındırıyorsa dün gece semih'in 'bu ikisi beni yazmış lafı' o adada ki çoğu kişinin cesaret edemeyeceği bir üslupla söylenmiş ve atakan'a karşı açılmış bir bayrağı da içerir.

    semih, şu andan itibaren atakanı tek rakip gördüğünü ve ondan ve söylemelerinden de çekinmediğini konseyde ilan etti.
    atakan iyi yarışmacı eyvallah ama şu an eleştirdiği her şeyi daha öncesinde kendisi yapmış da bir yarışmacı.

    yunus'un elenmesi bana göre iyi oldu. konseye kadar adada ki 2 kötü yarışmacı semih ve kendisiydi. e malum semih fenomen, bilinmeyen açıklanamayan nedenlerle müthiş bir oy potansiyeli var. bir şekilde final yüzü görecek ve atakanla ve serkayla son bir laf dalaşına sokulacak.

    yunus laf cambazlığında gayet başarılı tabi diğerlerine oranlarsak. doğru konuşabilme kabiliyeti bir tuğba özay değil ama. adamda hafif bir sinir hastası durumu var kendi adıma bu tip insanlarla aynı ortamda çok fazla kalamayacağımı düşünüyorum hep. bir şekilde anlatımlarında kullandığı dolambaçlı dil rahatsız edici, sıkıyor bıktırıyor.

    zaten eleneceğini anladığı andan itibaren bir şekilde semihe 'sallayayım' tavrı da bence çıktıktan sonra ki hayatının alt yapısını oluşturabilme çabalarıydı. çünkü günçe'nin yaşadığı kendi survivoru kimseyi ilgilendirmiyor ama semihe karşı söyledikleri ve söyleyecekleri takınacağı tavır onu biraz daha gündem yapar. bunun net farkında. pazarlıklı kişiliği konseyde söylediği 'ben aptal birisi değilim' lafından da anlaşılıyor.

    bana göre kaybetilmiş hayatında yine eşşeğe oynadı. semih gibi uçlarda karakterli adamların yanında olmayı da seçmek, karşına geçmeyi de seçmek hatadır. ah be yunus başkası olma kendin ol. böyle çok daha güzeldin.
1385 entry daha
hesabın var mı? giriş yap