380 entry daha
  • baya dindar biri olarak bir şeyler yazmak istiyorum. bu mekanı basanlar burayı okumaz ama olur ya, o kafalarda biri denk gelir diye.

    yeni bir tip çıktı. kelime-i şehadetin söylenişini bilmez (anlamını değil söylenişini), namaz kılmaz, müslümanın giymesi gereken kıyafetleri asla giymez (erkeğin başı açık gezmesi mekruhtur mesela, dar pantolonla namaz kılması yasaktır), tefsiri geçtim meal dahi okumamıştır, ağzı son derece bozuktur, porno izler, kadınların zina yaptığında erkekten fazla ceza alması gerektiğini falan zanneder, ticareti güvenilmezdir, eşini mutlu edemez. akrabalarıyla görüşmek istemeyen eşine çıkışacak kadar şeriatten habersizdir. islam kadına ne çocuk bakmayı, ne ev işi-yemek yapmayı ne de eşinin akrabalarını ziyaret etmeyi mecbur kılmıştır ama bu saydıklarımdan herhangi birini yapmayan kadını öldürmek ister. eşine eğer istiyorsa temizlikçi, bakıcı tutmak zorunda olduğunu ve peygamberinin bir gün bile yemek olup olmadığını sorgulamadığını bilmez. ve neden bilmiyorum oruç tutar.

    ve sonra bana sokakta bacım çeker.

    o üzerindeki dar pantolonla, sakalsız suratıyla, şeriatle alakasız tişörtüyle, almayı bilmediği gusül abdestiyle, ahlaken dipte olmasıyla, ölünü dirini sikerim diye küfür ederek insan tartaklar.
    peygamberinin karşısına sarhoş oturmuştur bir gün. meclisten biri ona lanet eder. nadiren çatılan mübarek kaşlar çatılır. peygamber buyurur: "ona lanet etme, o allah ve resulunu çok sever!"
    firavun ile görüşmeye giden hz. harun ve hz. musa'ya allah buyurur "onunla güzel konuşun"

    oruç tuttuğu için, çevresinde alkol alınmasına dayanamayan edepsiz, peygamberden kendini üstün tutar. küfür etmeyi kendinde hak gören leş, kendini musa ve harun peygamberlerden üstün tutar, karşıdakini de firavundan aşağı görür. farkında mıdır? hayır, hiç okumaz ve bilmez ki. bilse, fuhuş sözün orucu tamamen bitirdiğini bilirdi. sinirin de, saldırmanın da.

    dışarıda bana bacım çekerken, yakınımdaki başı açık kadına alaycı/öfkeli gözlerle bakar. facebook üzerinden dinini takip ettiğini zanneder, ayetler paylaşır ki, surelerin bile ismi yanlıştır.

    ölüye diriye küfür eden, rabbinin kuluna el kaldıran, şu anda milyonlarca müslümanı üzüp zor durumda bırakan, bir o kadar daha insanı çok üzen ve korkutan, sadece cumaları, çıkışa en yakın yerde namaz kılan adam. ahirette yakandayım. şeriat seni ne hale sokar bilsen, korkundan ölürdün. yine kork çünkü ben sana hakkımı helal etmiyorum. saatlerdir evde sus pus olduk, sana hayret ediyoruz, bu kadar kul hakkıyla nereye kaçacaksın. otur karşıma ve kehf suresinin tefsirini konuşalım. ya da bir alimin karşısına otur bakalım, anlat yaptıklarını, neler duyacaksın?
    oturamazsın.
    inşallah adın sanın ortaya çıkar da, üşenmez gelir yüzüne söylerim bunları. yettiniz.
427 entry daha
hesabın var mı? giriş yap