10 entry daha
  • uzun yıllardır avea kullanmaktayım. (faturalı, kamu tarifesi)

    taahhüdüm geçenlerde bitmiş. işin gücün arasında bi' sms geldiğini hatırlıyorum uzatma ile ilgili ama yanlışlıkla silmişim o yoğunlukta ve ne yazdığını hatırlayamadım. bu ay bana taahhütsüz fiyat girdi kısaca. neyse dedim, bari öteki ayları kurtarayım taahhüdü uzatıp. aradım 444 1 500'ü. ne dediği anlaşılmayan bir erkek çalışan ile anlaşmaya çalıştım. taahhüdü yenileyemeyeceğimi, böyle bir imkan olmadığını söyledi. bu adamla anlaşamayacağımı anlayıp teşekkür ettim ve kapattım telefonu.

    bir kez daha aradım. bu sefer ne dediği biraz daha anlaşılabilir bir erkek çalışan çıktı karşıma. az önceki konuşmayı anlattım, arkadaşımız doğru bilgi vermiş, bilgilendirme mesajı geldiyse o şekilde yapılabilir, aksi takdirde taahhüt uzatılamaz dedi. ikna olmadım ama teşekkür edip kapattım.

    kendi tarifemin olduğu sayfayı açtım, -nşa- soz yazıp 5555'e göndererek taahhüdün uzatılabildiğini gördüm. dedim ki neden olmasın, deneyeyim. denedim. onay yazıp gönderirseniz 12 ay boyunca taahhütlü fiyat geçerli olacaktır dedi. tabi onay sms'inin 1 tl olduğunu da belirtti. gönderdim ve taahhüdümü uzattım.

    şimdi arkadaşlar, sınır zeka seviyesinde olan, fiil ehliyetine sahip ve reşit olan her insan benim yaptıklarımı yapabilir, bu sonuca ulaşabilir. peki bu firmanın çalışanları neden bunu bilmiyorlar? taahhüdü uzatamayayım da daha çok para vereyim diye bilerek mi yapıyorlar? ayrıca neden ne dediği anlaşılmayan, görece kaba konuşan (saygısız demiyorum bakın, kaba) insanlar çalıştırıyorsunuz?

    taahhüdü uzatmayıp turkcell'e geçeyim diyordum da, uğraşamayacağım şimdi numara taşımayla. uzattık mı uzattık taahhüdü; ama müşteri temsilcisinin yardımıyla değil, kendi mantık yürütmemizle oldu bu iş.

    kesin olan şu ki, avea iken daha iyiydi hizmet.
114 entry daha
hesabın var mı? giriş yap