19 entry daha
  • valla liseli olmadigimdan terim'in milan donemini cok net hatirlarim.

    bir arkadas yukarida mac skorlarini yazmis ben hazreti gugillamadan takimin ucuncu sirada oldugunu soyleyeyim. hatta terime kovuldugu yuz yuze teblig bile edilmemistir. o sirada istanbulda kodaman turklere bileti 100 avrodan liderlik uzerine konferans verirken rai uno altyazi gecmisti asdjasdj. ıroniye gel.

    terim'in italya'daki villasinda gecen italyanca-turkce reklamlar vardi o donem. oyle reklamlardi ki ardali opet reklamlarini mumla ararsiniz. reyis italyan sarisin bir hatundan italyanca dersleri aliyordu. (googlelayin amk bu safaktan sonra ben mi bulayim?) bilgin gokberk terimin italyanlarin kiligina kiyafetine ozen gostermesine takik oldugunu anlatan bir yazi yazmisti, hatta bu havalilardan birinin gomleginin utusunu bozmasiyla ovunuyordu; sonuc: postaladilar.

    yani saha sonucu zarttan zurttan degil, alismamis gotte don durmadigindan yolladilar.
    saha sonuclarindan yollamak icin erkendi zaten, milan'dan istanbulda konferanstayken kovulmak icin ne gerektigini de pirlo anlatmis zaten. hayir milan tamam da çeki gori takim o kadar iyiyken niye kovdu onu anlamadik. ben milani dortleyip kupa kaldiran hocayi kopegimi sikse yollamam.
116 entry daha
hesabın var mı? giriş yap