3 entry daha
  • benim evcil kendisine aldı geçen aylarda.

    amazon'daki yorumlara falan bakmış. aralarda "menteşeleri çok kolay kırılıyor" yazıyor. "hayvanlara bak, elinin ayarı yok kulaklığa bok atmışlar" diyip sipariş verdi, mal çünkü. geldikten sonra haftalar içinde kırıldı. sonra aylar süren bir garanti süreci içerisinde değiştirdiler, yenisi de kırıldı, detayı burada: #58735607

    hepsiburada üzerinden aldığı için oraya yorum yazmış özeti "dinleyebilseydim güzel kulaklıktı ama tek parça kalamıyor" olan, 2 yıldız vermiş, o da yayınlanmamış.

    o yüzden, madem hiçbir yerde yazılı değil türkçe kaynaklarda, müşteri kaybetmemek için de yazmıyorlar mıdır nedir aracı kurumlar, tahmin yürütmeye gerek kalmasın, burada dursun:

    1) marshall major ii kulaklıklarının malzeme kalitesi bok gibi.
    2) kafanıza takarken çıt diye atıp elinizde kalana kadar güzel müzik dinleniyor, o ayrı.
    3) evcil'in marshall major'unun menteşeleri şuan epoksi ile yapıştırıldı. biri kırıldığında yapıştırmıştı, bir hafta sonra diğeri de kırıldı. katlanabilir özelliğini en fazla bir ay içerisinde kaybedeceğinizi varsayın.
    4) hepsiburada'da falan okuduğunuz yorumlar bütün yorumlar değil, açın amazon'dan, ebay'den falan okuyun.
    5) hepsiburada garanti için zuhal'e gönderiyor, zuhal'e mail atarsanız cevap da vermiyor.
    bonus) evcil iş için amerika'ya gitti geçen haftalarda, memorial day indirimine denk gelmiş, 240 lira karşılığı beats solo 2 aldı, siz sağ o selamet.
30 entry daha
hesabın var mı? giriş yap