7 entry daha
  • size hayvan gibi pilav tavuk yumurta üçgeni dışında hiç bir şey içermeyen diyetler dayatıp , önce yağlanıp sonra onları kasa çevirmelisin diyen sizi sakatlayana kadar klasik (90 lardan kalma) hareketler ile sakatlamaya yeltenen hayvan badici antrenörlerin aksine, beslenmeyi , egzersizi çalışma prensipleri ve metodları ile gözler önüne seren; kuru kuru fatih terim usülü "hadi hayvansın yaparsın yürü" şeklinde motivasyon yerine daha sürdürülebilir taktikler veren bir oluşum . emeği geçen herkese teşekkürler

    . daha iyileri yok mu elbette var ama türkçe anlatıp bu kadar iyi niyetli ve geniş kapsamlı bilgi veren başka bir grup yok . youtube da bulacağınız tük fitnes bilmeneleri çoğunlukla badici diye tabir ettiğimiz ayuboğanlardan ibaret .

    elbette onları küçümsemiyorum ama yöntemleri bilgileri , uyguladıkları antreman metodları karanlık çalğlardan kalma. hala trapez çalıştıranlar mı dersin , hala yağ yakmak için kardio yapma boşa enerji kaynı diyen mi dersin , sebzeyi boşver tavuk göğsü haşla pilavla götür gerisi hikaye diyen mi dersin . bu işin bir bilimi olduğunu inkar eden insandan uzak durun.

    bu noktada genç ve fit diğerlerinden dramatik farkla öne çıkıyor. beyaz yakalı sportif yaşam koçları diyorum onlara. özellikle frisko sokaklarındaki antremanlarını iç geçirerek imrenerek izliyorum. olur da bir gün six packlerimi yeniden gün yüzüne çıkartırsam emekleri büyüktür.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap