7 entry daha
  • evrimin ne olduğunu bilmeyen mal beyanı. keşke evrim senin değin gibi işlese kardeşim. o zaman bu evrim karşıtları buradan ayar yiye düzelirlerdi.

    tek elle telefon kullanmak insanın hayatta kalmasını sağlayacak bir durum oluşturursa evrim gerçekleşir.
    biraz bilim kurgu yapalım;
    yıl 2500 insan oğlu artık her işini telefonla görüyor. alışveriş, yemek, araç kullanmak, hatta seks. bu sırada dünyayı ele geçirmek isteyen uzaylılar geliyor. binlerce yıl süren amansız bir mücadele başlıyor. insanlar da bu uzaylı yaratıklardan kaçabilmek için cep telefonlarını çok daha hızlı kullanmak zorundalar. bunun için ne gerekiyor; uzun bir başparmağa sahip olmak. iki elle telefon kullanamıyor çünkü o elin de de ışın tabancası var. uzaylı yaratıklara cıvvv cıvvv diye ateş etmek zorunda. tüm kaosun içinde de başparmağı kısa olanlar için daha ergonomik telefonlar üretmek hiç bir beyinsizin aklına gelmiyor. herkes o büyük ekranlı telefonları tek elle kullanmak zorunda.

    işte bu ahval ve şerait içinde insanoğlu içinden paş parmağı en uzun olup, tek elle telefon kullanabilen insanlar hayatta kalıp çiftleşiyor ve başparmağı uzun yeni bir insan nesli evrimleşmiş oluyor.

    biz de buna doğal seleksiyon diyoruz.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap