6 entry daha
  • kahramandır. görevini layıkı ile yerine getirmiştir. umarım sağlığı yerindedir.

    amma ve lakin;

    sabah beri deniyor ki "efendim patlamalar/saldırı içeride değil dışarıda oldu" diye. e görüntülere göre adamlar üzerinde bomba ile havaalanına kadar girmişler?

    bak tekrar ediyorum, görüntülere göre teröristler havaalanının içine girip keleş ile ortalığı taramış; yetmemiş bomba ile kendini patlatmış!

    hani içeri girememişlerdi lan?! adamlar xray cihazından elinde keleş, üzerinde bomba ile geçmişler! bundan daha öte bir güvenlik zafiyeti olamaz!

    --------

    sözlükte bu kadar mesaj aldığım başka bir entry olmadı. herkes "kapıdaki herkesi öldürdükleri için içeri daldılar" diye ağız birliği yapmışçasına mesajlar atıyor. herkese teşekkürler. ben bunu düşünemedim çünkü!

    gelelim işin asıl boyutuna. ben şunu soruyorum: demek ki eline keleş alan bir şerefsiz kapıda kaos yaratıp içeriye dalabilecek? belki uçak kaçıracak, belki uçak patlatacak. ve bu bir güvenlik zafiyeti değil öyle mi?

    yahu şu normal mi allah aşkına? eli keleşli bir kişi, o güvenlik alanını geçip senin havaalanının içine dalamaz arkadaş! dalamaz. o güvenlik noktasında silah teslim noktası var. o nokta da polis bulunur. yani güvenlik bölgesinde sadece özel güvenlik yok. polis de var. o şerefsiz içeriye dalamadan o güvenlik noktasında indirilecek.

    ahl korunamıyor arkadaşlar. o polis arkadaş şerefsizi vurmasaydı ve o şerefsiz üzerindeki bomba ile bir uçağa dalsa, alanda bir uçak patlasa "ama kapıdaki herkesi taramışlar" mı diyeceksiniz? e o güvenlik noktası alanın güvenliği sağlansın diye kurulmadı mı? e alanını güvenliği sağlanamamış?

    yani "ama x" vb içeren cümleler kurmamak lazım. sormak lazım, sorgulamak lazım. o kadar insan öldü. yazık günah. bu insanların yakınları şuan hastanelerde yakınlarını arıyor. ciğerleri yanıyor. sen o kapıyı koruyacaksın arkadaş! o kapı geçilemez. geçiliyorsa da güvenlik zafiyeti vardır!

    hala "ama x"li mesajlar durmuyor! hala güvenlik noktasında kaos yapıp girdiler deniyor.
    arkadaşlar şu fotoğrafta ortada koas vs göremiyorum ben: http://i.hizliresim.com/qbq1pd.jpg
    baya baya içeride adamlar? baya üzerinde kışlık mont ile içeride geziyor? hani kaos?
269 entry daha
hesabın var mı? giriş yap