7 entry daha
  • akp terörü buraya tırmandırarak, buralara getirerek, başımıza 2 tane terör örgütü sararak suçlu. bana göre de tüm bu ölümlerin hesabını verecek tek kişiler onlar.

    ama salak salak yorum yapmayın. adamlar keleş ve bombalarla kapıya kadar geliyorlar. ondan sonra da patlatıyorlar ve taramaya başlıyorlar. sen de yapsan, sen de girersin. o sırada gta gibi 400 polis hemen toplanamaz.

    hayır amk avrupa'nın ortasında da oldu bu. orada da yine aynı yöntemi kullandılar. illaki güvenlik noktasının bir başlangıcı olacak ve oradan da başlamışlar adamlar.

    otoparka bu güvenlik noktasını kursan bu sefer orada kalabalık olacak, çünkü insanlar orada aranacak, orada trafik olacak. bu sefer oradan başlayacaklar. terörü engellemenin en temel yolu bitirmektir. yoksa sen de alırsın 2 silah, ben de alırım. gider istediğin yere saldırırsın. ölmekten korkmuyorsun çünkü. cidden 5 tane polisin bir anda gelen patlama ve ateşe karşı koyabileceğini düşünenler var.

    hayır her kelime, her söz, her işareti eleştirince kimsenin sizi dinleyesi kalmıyor. herkes her konuda uzman kodumun ülkesinde.

    edit: istihbarat ile güvenlik zafiyetini karıştıran adamlara anlatacak bir şeyim yok. herif zaten nizamiyeyi nasıl geçti diyor. okuyor mu yazdıklarımı bilmiyorum ama herkesi yazar yapınca oluyor böyle şeyler.
168 entry daha
hesabın var mı? giriş yap