1 entry daha
  • güvenilirliği yüksek olduğundan çoğunlukla devlete ait .gov ve üniversitelere ait .edu uzantılı web sitelerine yapılan, css ile web sayfasının ön yüzünden ya görünmez yapılarak, ya da linklerin renginin arka plan rengi ile aynı yapılarak uygulanan google'ı kandırmaya yönelik black hat seo çalışması olarak nitelendirilen bir işlem.

    arama motorlarını kandırması bir yana, hacklink yapılan siteden, ne idüğü belirsiz bir sürü siteye dofollow link verilebilmesi için sitenin güvenilirliğini de google gözünde düşürmektedir. dofollow ne demektir? siteden dofollow olarak verilen linkler "ben bu siteye kefilim, hamili kart yakinimdir" demek gibidir. işte üniversite ya da devlete ait ve google'ın gözünde güvenilir sitelerden bu tarz hacklink alan web siteleri, rakipleri ile aralarında haksız rekabete yol açmaktadır.

    tespit ettiğiniz bu tarz hacklinkleri https://www.google.com/…tools/paidlinks?pli=1&hl=tr linkinden rapor edebilirsiniz. google ne derece ilgileniyor bilmiyorum bu sayfadan gelen şikayetlerle.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap