• mustafa kemal atatürk dediğimiz insan imkansızı gerçekleştirmiş; şu an ülkede yaşayan çomarların dedelerini bile bir bayrak altında toplamayı başarmış; o pislik dolu yerden geleceğe yürüyen bir cumhuriyet kurmuş; eğitimi, sistemi oturtmuş ve sonunda da gözlerini yummuş.

    daha ne istiyorsunuz lan adamdan. arkasında kaç tane nasihat, yol gösterici bırakmış, "birey olun" demiş, düşünün demiş. bizim paşalar, prensesler hala "atatürk olsaydı :(". iyi amk, 100 yıl sonrasını da mustafa kemal düzeltsin.

    o kızılkayalar'ın önünden her geçtiğimde kan beynime sıçrıyor. gezi olayları sırasında "gaz yedik çok iyi geldi eki eki" modunda takılan gerzekler, sadece 1 ay sonra mekanın kapısında sıra bekliyordu. o herifler senden çarptıkları paralarla sikecek seni yine.

    sırf daha 10 kuruş daha ucuz diye bu heriflerin marketlerinden alış veriş yaparsın, sonra "bunların teşkilatları nereden buluyor bu paraları". ulan hayatında kaç gösteriye katıldın be? bu şerefsizler milletin anasını ağlatırken televizyondan izleyip "yazık" deyip geçen sen değil miydin?

    sen üzerine düşeni yaptın mı ki atatürk gelip kurtarsa keşke diyebiliyorsun? biraz da elini taşın altına sok. hiç bir şey değiştiremezsen bile, konuşmaya yüzün olsun.
hesabın var mı? giriş yap