• tek ki$ilik koro. a$mı$ ki$ilik. dunyanin 8. harikası. normal bir insanın ses tellerinin 3 kati uzunlugundaki ses telleriyle ** basstan sopranoya* kadar butun sesleri cikarabilen ve ibrahim yazici'ya gore bin yilda bir defa rastlanabilen 7 oktavlik inanilmaz girtlak sahibi uzayli yaratik*. sezen aksu, ray charles, louis armstrong gibi ünlülerin ve pek çok müzik aletinin sesini cikarabilen bu sahsiyeti bir cafede fal bakarken taniyan fazil say ke$fetmi$. gerek sesiyle, gerekse de birbirinden ozgun besteleriyle gelecegin en buyuk yildizlarindan biri olacagindan hic bir suphem yok. yolun acik olsun cem.

    bir de kisa ozgecmi$ vereyim de tam olsun:

    1980'de edirnede dogan cem adrian, ilk ve orta ogrenimini edirnede gordukten sonra uzun sure radyo dj'ligi ve spikerligi yapti, tiyatro oyuncusu olarak cali$ti. istanbulda alternatif, etnik ve deneysel muzikle ilgili cali$malarini surduren cem adrian, 2004 yilinda fazil say'in ogrencisi olarak bilkent universitesi muzik ve sahne sanatlari fakultesine kabul edildi. bu okulda $an ve kompozisyon egitimini surduren cem adrianin kendine ait farkli tarzlarda besteleri ve standartlarda alternatif yorum cali$malari bulunmaktadir.

    ilerde bir gun cem'in ilk konserlerini dinlemenin gurunu da ya$amak ayri bir guzellik olsa gerek. dunyada az rastlanir guzelliklerden birine taniklik ettik sayende.
2227 entry daha
hesabın var mı? giriş yap