• nedir bu farabi talks?

    farabi talks, 2 oturumdan oluşan ve üniversite öğrencilerinin hayatlarına evrensel dil olan ingilizce’yle dokunarak geleceğin vizyonlarına ışık tutmayı hedefleyen bir platformdur.

    üniversite öğrencilerine ingilizce konuşma becerilerini geliştirmelerine olanak sağlayan ve aynı zamanda geleceklerine ilk oturumla dokunmaya çalışan bir programdır ve (bkz: istanbul medipol üniversitesi)nde gerçekleşmektedir.

    ilk oturumda, her hafta farklı konularda farklı konukların sunumlarını gerçekleştirmek üzere davet edilmesiyle onların sunumları gerçekleşir.
    ikinci oturumda ise, tamamen ücretsiz olan 8 haftalık programa kabul alan öğrencilerin oluşturduğu istasyon gruplarının; her hafta mentor’leri tarafından belirlenen konularda “brainstorming” beyin fırtınası şeklinde gerçekleşir.

    tamamının ingilizce olduğu programda amaç ise, ingilizce atmosferinin oluşturulduğu doğal bir platformda, tamamen gönüllü akademisyen ve yabancı hocaların/uzmanların profesyonel dokunuşlarıyla ingilizce öğretimine kişilerin aynı zamanda hayatlarına dokunarak yeni bir yorum getirmektir.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap