3 entry daha
  • dinlenme ve keyif sırası pederşahiden gerontolojiye oradan da burjuvaziye gönderme yapıyor. öğrenip kendi kendime eğlendim. ama kafama takılan şeyler var, belki bir gün bi cevap veren çıkar.

    madem girip keyif yapmadan önce iyice temizleniyoruz ve özel bi takım tozlar mozlar koyuyoruz o zaman bu sıralamanın anlamı ne? yani neden önce erkek sonra evin büyükleri sonra kadın sonra çocuklar sonra hizmetliler?
    teker teker girilebildiği gibi ailece de girilebildiği söyleniyor. bu aile kimleri kapsıyor? damat torun kayınço baldız evlat eş, tam olarak hangi kuşak ya da derecede dur deniyor?
    suyun bazı yerlerde sadece kaynar su olduğu bazı yerlerde de köpükler aromalı jeller filan olduğu yazıyor bu durumda bu seçimi yapma yetkisi kimde?
    tam olarak hangi noktada suyun kirlendiğine kanaat getiriliyor ve dökülüyor? buna kim karar veriyor?
    suyun kirlendiğine karar verilmişse o su neden bir de çamaşır makinasında kullanılıyor? her evde mi böyle muhtelif bir örnek miydi denk geldiğim? çamaşır makinasındaki su da tekrar kullanıma sokulup makarna filan pişiriliyor mu? makarna suyundan çay?
    japonlar neden böyle şeyler yapıyor? hepsinden önemlisi bunlar niye bana dert oluyor? (sondakine cevap verilmese de olur.)
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap