7 entry daha
  • bu hafta jude law'ın sunucu olduğu snl'in performans bölümünde lip synchvakasıyla şu sıralar çok gündemde olan şarkıcı.

    bu lip synch vakası şöyle gelişmiştir. ashlee simpson cumartesi günü chronic gastric disorderadlı rahatsızlıktan şikayet ederek doktora gider. doktor bir süre şarkı söylememesini söylemesi halinde sesini kaybedeceğini söyler.

    tam aksi, ashlee o gece snl'de canlı performans konuğu olacaktır. baba/menajer joe simpson ise kızına snl'in kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu ve lip synch yapması gerektiğini anlatır. lip synch in bütün starların kullandığı bir yol olduğunu ve hatta celine dion'un bile zaman zaman bu yolu kullandığını söyler.

    başka şansı olmayan zavallı ashlee şova çıkmaya karar verir. ilk performansı 'pieces of me' kimse bu olayı çakmadan son bulur. ancak, 2.şarkıda olay kopar. orkestrası autobiography adlı parçayı çalmaya başlar ama içerideki teypten ashlee'nin pieces of me şarkısının vokali gelir. o anda rezil olduğunu anlayan ashlee 30 sn kadar kendi çapında dans edip sahneyi terk eder ve snl reklam arasına girer.

    bu olaydan sonra çok utanan ashlee'yi pazartesi gecesi radio music awards'da görürüz. sesini geri kazanmış ve sahnede şarkı söylerken kendisi snl'deki olayla dalga bile geçmiştir.
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap