31 entry daha
  • iyi ki cehennem varmış!

    neyse ki ahiret varmış!

    neyse ki azap varmış!

    mağdurların haklarını milimi milimine alması varmış!

    oh be, rahatladım ya. nasıl olsa "ilahi" adalet var. yargı sistemi işini yapmasa da gün gelecek (kesin bilgi yayalım) hesaba çekilecekler.

    sizin ben züğürt tesellinize tüküreyim. ne ilahi adalaetinden, cehenneminden bahsediyorsunuz. bir kızcağız vahşice öldürülüyor, bedeni bir çantayla dağ başına atılıyor, öyle sıradan bir dağ başına da atmıyorlar arı kovanlarının yakınına bırakıyorlar ki ceset hiç tanınmasın, bedeni bulanlar o esnada kayıp olduğu bildirilen bir "hayat kadını"na ait olabilir diye umursamıyor, adli tıp bedeni aynı gerekçeyle doğru düzgün incelemiyor, bedende üç farklı sperm var diye bu bedenin kaç yaşında olduğunu bile araştırmıyorlar, sonrasında "hata"ları açığa çıkmasın diye salak saçma rapor veriyorlar, bu arada gerçek bir hukukçu çıkıyor, failleri kılı kırk yararak ortaya çıkartıyor, hatta ve hatta arkadaşlık kurup birine anlattıyor, failler suçunu kabul ediyor ve tutuklanmıyor. sonra diyoruz ki oh ne güzel allah var.

    peki güzel kardeşim, ya allah yoksa.

    cehennem yoksa!

    ahiret yoksa!

    azap yoksa!

    mağdurlar haklarını milimi milimine alamıyorsa öldüklerinde!

    ne yapacağız. biriniz bana açıklayabilir mi? kimsenin inancını sorgulamak gibi bir niyetim yok. haddim de değil. sakın yanlış anlaşılmasın.

    ne yapacağız bu canilerin yaptıkları fiilin cezalandırılması için. bu kaçıncı vaka, açın bir bakın arama motorlarından, adli tıp'ın kaçıncı aptallığı bu. sinirden düşüncelerimi toplayıp dökemiyorum klavyeye.

    biz, ölmemek için ne yapmalıyız?

    hadi ölüme çare yok, öldürülmek bu ülkede sıradan oldu artık.

    peki bizi öldürenlerin cezalandırılması için kime güveneceğiz! kim bizim hakkımızı savunacak! olup olmadığı bile bilinmeyen bir hesap gününü mü bekleyeceğiz! hepimiz sibel önder'e mi vekalet vereceğiz! öldürüldüğümüzde katillerimizi bul, cezalarını ver mi diyeceğiz. hoş onun yargılama yetkisi de yok, kime güveneceğiz biz.

    son bir soru; allah korkusu olan insan böyle bir vahşeti gerçekleştirebilir mi?
195 entry daha
hesabın var mı? giriş yap