1156 entry daha
  • başkan kelimesi kelimesine cevap verdi hakkında hala mal mal konuşan var. futbolcu köle miymişmiş... herkes mafya olmuşmuş. ne salak salak sorular bunlar ya?

    sayesinde ülkemizde iç savaş çıktığını da öğrenmiş olduk. 1.

    sosa beşiktaş'a kiralık geldi, ortamı sevdi, kendi rızası ile sözleşme imzaladı, bunun karşılığında kulübüne bonservis bedeli ödendi. 2.

    bre angut; başkan bedeli neyse ödetirim derken, sosa'dan değil milan'dan bahsediyordu. 3.

    hiç bir kulüp başka bir kulübün rızası olmadan sözleşmeli futbolcusu ile transfer görüşmesi yapamaz. 4.

    sosa ve menajeri daha atatürk havalimanından patlama olmadan koştur koştur milana gidip transfer görüşmeleri yapmış. 5.

    bu sözleşmeler tek taraflı imzalanmadı, hukuken ne gerekiyorsa yaparız dedi. bedeli neyse öderler dedi. hukuka başvurmak mı mafya olmak? 6.

    beşiktaş nasıl ferrari'nin, del bosque'nin tazminatlarını ödediyse, cas'ta kaybettiyse, sosa da, milan da bedelini ödeyecek. tıpkı lassana diarra gibi. 7.

    fikret orman: "11 eylül yaşandı abd'de..fransa'da stat önünde bomba patlattılar..oradaki sporcular ülkeyi mi terk etti?" dedi. 8.

    birisi de diyor ki, madem göndermiyorlar, bütün sezon yat paranı al sözleşme sonuna kadar. tam çomar ahlakı işte. evet çok var bunu yapan ülkemizde. 9.

    beşiktaş başkanı sosa'nın bugünkü şark kurnazlığına taviz verirse, türkiye'de hiç bir futbolcuyu tutamazsınız. canı sıkılan ben gideceğim diye tutturur. çocuk oyunu değil bu. nereye gitmek istiyorsa gider, bunun yöntemleri var. hem etik olarak, hem profesyonel olarak. 10

    kendinizi angut pozisyonuna düşürmeyin.

    fikret orman sosa konusunda son derece kararlı ve doğru bir duruş gösterdi.
2189 entry daha
hesabın var mı? giriş yap