16 entry daha
  • bugün felsefeden dem vurdu birisi, küçük prens kadar bu gezegene yabancı bir başkasına: karanlık ne renktir?

    konu hayatın diyalektiği üstüne kurulu olduğu için gözümde insanların tüm sorunlarının muzlu süt ve rakının ruhtaki hazırbulunuşluk karmaşası olduğu betimlendi. oysa felsefenin temel problemi bu kılınmış kutuplaşma mıydı?

    insanları aydınlatmanın yerini zihin bulandırmanın aldığı bu yanlış paralel evrende hangi güzel kaşif, dönencelerine açılabilirdi ki bilinmeyenin?

    komplo...

    geçenlerde biri komplo teorisi filminde 99 depreminden bahsedildiğini 92'de ve tesla ile icatlarının sismik bağından dem vurdu. kubrick ve a clockwork orange - 2001 efsanesi ara geçiş formu teknolojisi ile soljenitsin-nabokov dehası arası bi zeka!
    dahası siyasi kaosların hangi konjonktür denklemleri ile oluştuğu konusunda bu ülkede herkesin bir parlak fikri var.

    bilime, felsefeye, iletişime, bilgiye ve yaşama dair tüm etik inancım ve güvenim sarsılalı çok oldu. herhangi bi ekolle artık bağ kuramayan biri olarak'' çağımızın en büyük sorunu, hiç büyük usta kalmamış olmasıdır'' ağıdına bas bariton vokal yapasım geliyor arabesk.

    ezoterik saçmalıklarla dolu bir çağ. psikopatça bir gerçeklik. cedric hala kahramanım ay güncesi bağımlılığıyla bu karanlıkta. herkesin zihni karışık ve kimse bir şey bilmiyor.

    hakkaten, karanlık ne renk?
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap