1153 entry daha
  • baştan konuşayım çok ağır küfür edeceğim kusuruma bakmayın.

    bu amına kodumunun büyük resmini bir ben göremiyorum anasını satayım.

    oyun veya değil, öncelikle darbe girişimini yapan kişi ve kişilerin öncelikle amına koyayım. darbe dendi ama 3-5 tankla baktık ki askercikler birşey yapmaya çalışıyor. ülkede gerçekleşen her olayda, her bombada sosyal medya yasağı gelirken tüm siyasetçiler inatla herkesi sosyal medyaya çağırıyor.

    başkumandanımız(!) halkı galyana getiriyor. gazi mustafa kemal diyor, demokrasi diyor. gidin çatışın diyor özetle, millette tekbir allahu ekber diye bağırarak gidiyor. tankın üzerine çıkıyor, zamanında dünyanın bir numarası olan türk askerini ayaklar altına alıyor. gözü dönmüş insanlar tekbirle birlikte sanki kurban kesermiş gibi 20 yaşında askerin boğazını kesiyor, bir diğerini boğazdan atıyor. neden çünkü hepsi arkadaki büyük resmi görüyorlar. halk bunun üstesinden geldi diye yazıyorlar gazetede, çünkü sana teslim olan er'i (bakın çavuş bile değil) kesenler halk oluyor. bu anasını siktiğiminin laikliğinde dinle devlet işlerini ayıracaksın arkadaş ama sen sebebi belli olmadan her ilçede sela veriyorsun. ulan diyanet işlerinin whatsapp grubu mu var da bu kadar hızlı bir şekilde sela verilmeye başlandı da halkı sokağa çıkarıyorsun.

    ya gerçekten askeri darbe gerçekten çok ciddi olsaydı da bu tanka koşan insanların hepsi ölseydi. bildiğin millete diyorsunuz ki gidin kan akıtın. sen kimsin lan benim sana inanan kardeşime akrabama öl emri veriyorsun. bunsiktiğiminin ülkesi zaten ciddi bir ekonomik krizde insanlar işyerlerini kapatıyor, içi kan ağlıyor. okumuş kesim gücü yettiğince yurtdışına kaçmaya çalışıyor, bildiğin göçüyor. çünkü anasını siktiğimin yerinde okuyan herkes "siz".

    paralel veya değil bu askeriyenin ebesini siz sikmediniz mi zaten. başlarına kendi adamlarınızı yerleştirmediniz mi? paralelle beraber güçlenmediniz mi son 3-4 yıl öncesine kadar. şayet o yavşak bu darbeyi yaptıysa, siz baştakiler hiç mi suçsuz değilsiniz. ayaklarının altında diz üstünde oturanlar bizdik sanki.

    ulan bitane kolordu komutanı olmadan askeri darbe mi olur. bu ülkede nerdeyse 10 yılda bir devrim oluyor, size hiç mi birşey öğretmediler ülkenin darbe sonrası neler çektiğini. biz demokratik bir ülkeyiz. istesekte istemesekte başımızda bu insanlar olacak. bugün kolkola yürüdükleriyle kavga yapacaklar olan yine halka olacak çünkü biz seçtiklerimiz için dış kapının dış mandalıyız. sosyal olmayan, laik olmayan, halkçı ve demokratik olmayanları seçip bizi düşünmelerini istiyoruz.

    siktirin gidin ülkeden, usulce teslim olan askerin boynunu kesenler, başkumandanını dinleyip sokağa hemen çıkan, tankın üzerine çıkıp koskoca(!) darbeyi durdurduğunu düşünen insanlar kalsın. her bombalama olayında ne güvenlik zaafı açısından ne de önceki yaptığı peşkeşlerden dolayı da olsa devletin hiçbir zaman suçlu olmadığı, yapılan her betonarmenin ülkeyi yükselttiğini düşündüğü, özellikle almanyanın bizim güçlenmemizi istemediği için çeşitli oyunlar yapıldığını ortaya atan bir çoğunluk var. insanların birbirine tahammülü yok artık. yaya geçidinden geçerken ölebilirsin, çünkü yaya geçidinden geçerken arabalar daha da hızlanır bu kuraldır ve biz gerizekalılar bunu bilmeyiz. hoşgörü dinini yobazcılıkla ve itaatle taçlandırılıyor üstüne döve döve insanlara oruç tutturup namaz kıldırılıyor. cahiliz ve herşeyi bildiğimizi düşünüyoruz.

    kısacası kimsenin görmediği o amına kodumunun arkadaki büyük aynayı insanlar çok rahat görüyor.

    90 kişi öldükten sonra sabaha karşı başkumandanlarının verdiği emiri yerine getirdiklerinden öyle mutlular ki omuzları kabara kabara yürüyorlar. artık her sesi yüksek çıkanı istedikleri şekilde dövebilirler yada sokağa etekle çıkan kıza tecavüz edebilirler.

    dün yaşanan bu olayları yapanın da, yaptıranında, peşkeş çekeneninde kimin parmağı deydiyse hepsinin amına koyayım.

    siktiriniz gidiniz efendim.
2242 entry daha
hesabın var mı? giriş yap