5 entry daha
  • müslümanlığı siyaset arenasında en fazla kullanan siyasal oluşum içinden islam inancına bu kadar ters bir fikir çıkması nedense beni hiç şaşırtmamıştır.

    islam inancına göre dünya hayatında yaptıklarının ödülünü de cezasını da ahiret hayatında çekersin, öldükten sonra dünya ile bir bağın kalmaz. bu nedenle de islam inancında ve islam ahlakında "ölüye saygı" ve "ölünün arkasından konuşmamak" diye kavramlar vardır. ancak ortaya atılan bu fikir tüm bu kavramları ortadan kaldırmakta ve hatta direkt olarak çöpe atmaktadır. ölüm anından sonra ölen kişilerin arkasından kötü konuşulmaması ve ölünün bedenine zarar verilmemesi üzerine hz. muhammed'in onlarca hadisi bulunmaktadır üstelik.

    şimdi kalkıp vatan hainleri mezarlığı diye bir şey yaparsan, ne orada gömülü olan kişilerin arkasından kötü konuşulmasının önüne geçebilirsin ne de orada gömülü bedenlere zarar verilmesinin. eğer vatan haini diye yaftalıyorsan, islam dinine göre yapabilecek en güzel şey kimsesizler mezarlığında isimsiz mezarlara gömmektir o kişileri. çünkü artık senin yargılayabileceğin noktada değillerdir, artık ilahi yargının önünde vereceklerdir hesaplarını...

    ekleme: cidden yaptılar. diyecek söz yok...
238 entry daha
hesabın var mı? giriş yap