5 entry daha
  • ulaşılması çok zor bir markayken gratis sayesinde hayatımıza giren kozmetik markası. bu kısa sürede kendisini inceleme ve kullanabildiğimiz diğer markalar arasında konumlandırma fırsatı buldum. her ne kadar primer ya da fondöten vs. denememiş olsam da instagram hesaplarında sıklıkla gördüğümüz ürünleri aradan çıkardım denebilir.

    öncelikle cream contour kit ile başlamak lazım. sleek gerçekten hoş bir marka ancak ne yazık ki bahsettikleri contour kit, pek de cream değil. herhangi bir fırçayla uygulayamayacağınız ve güzel bir görüntü elde etmek için mutlaka beauty blender'a ihtiyaç duyacağınız bu ürünün yine de fiyat/performans açısından oldukça başarılı olduğunu söylemek mümkün. 59.90 gibi bir fiyatla bu kadar fazla içeriğe ulaşabileceğiniz bir palet bulmak için beşevler metro'nun oradaki fake mac satan işportacı dayıya gitmeniz gerekebilir. cilt kanseri.jpg.
    face contour kit kesinlikle daha başarılı.

    en tatlış ürün, highlighter palette. çok şık bir kutusu var her şeyden önce. üç farklı seçeneği bulunuyor: solstice, midas touch, precious metals. türkiye'ye midas touch gelmedi ne yazık ki, precious metals ise oldukça renksiz. aydınlatıcının nude hali denebilir.
    sevgili arkadaşım sayesinde bu markayı keşfetmemi sağlayan ürün, solstice, aydınlatıcıdan beklediğimiz "simli değil ıslak gibi gibi olma" özelliğine çok da sahip değil. daha renkli, toz, maalesef simli bir ürün. ancak mac'in aydınlatıcısına göre daha kolay uygulanıyor ve bıraktığı renk rahatsız edici değil.

    matte me serisine gelirsek büyük bir hayal kırıklığından bahsetmek gerekecek. zira renkler, uygulamanın kolaylığı vs. ne kadar iyi olsa da bitişi ve kalıcılığı oldukça sıkıntılı. rimmel provocalips 16 hr kissproof lipstick'te bulunan dudak kremi, matte me'de bulunmuyor ve bu nedenle kullandıktan yarım saat sonra dudağınızdan pul pul döküldüğünü görebiliyorsunuz. ultra mat olmasından ötürü bu anlaşılabilir bir şey ancak rimmel'in sahip olduğuna sleek'in sahip olmaması şaşırtıcı. üzücü.
    sık sık tazeleme fırsatı olduğunda ise gerçekten harika renkler. favorim old hollywood.

    sleek ile ilgili en harika şey, elbette far paletleri. çeşit çeşit, çılgınca çeşit çeşit paletleri var. hepsini şuradan görebilirsiniz. bu paletlerle ilgili en harika şey ise pigmentli olmaları. ayrıca çok çok çok kalıcılar.
    favorim storm.

    sonuç olarak oldukça başarılı. teşekkürler sleek. teşekkürler gratis. bugün de makyaj bloguna ayıracak vaktimin olmayışının acısını çıkardım, teşekkürler ekşi sözlük. *
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap