8 entry daha
  • ben ve çevrem, son 10 yıldır kolay kolay türkçe cd filan almıyoruz; bir sezen aksı'yu bir de bu kadının cd'sini almaya devam ettik ama. konser filan da veriyordu; yani bence bu kadın 3 gr kokain, 5 gram eroin satıp geçinebilecek bir kadın değil; ihtiyacı olduğunu da sanmam.

    yanlış anımsamıyorsam kadın birilerine pazarlarken yakalanmadı, bilmem kaç gramın üzerinde uyuşturucu bulunuyor diye "satıcı" sayıldı. ben kullanmam etmem ama görüyorum ki, bulunması zor olduğundan bulmuşken alıyorlar o belirlenen gramajın üzerinde ve bazen yakınına da önerebiliyorlar. bu onları misal antalya'daki lise etrafında kafecilik yapıp 15 16 yaşındaki çocuklara uyuşturucu satan iğrenç "satıcılarla" aynı kefeye koymaya yetiyor.

    ha fetö ile ne alakası var? yok, sadece "fetö mü sattırmış?" filan diyorsunuz ya! biraz mantıklı olun diye yazdım.

    edit: arkadas uyardi: "deniz seki'den arkadaslari bulmalarina yardım etmesini rica etmis". bir de ben edit yapayim. sucunun buyuk bolumünü cektigi icin bir kac ay once acik cezaevine gecebilecegi soylendi bu kadina ve teklifi reddetti biliyorum. yani "cıkarın beni buradan" durumu yok kadinin.
30 entry daha
hesabın var mı? giriş yap