8 entry daha
  • bilişim dünyasıyla uzaktan yakından alakası olabilecek herkesin takip etmesi gereken akademisyen. bilişimi de geçtim; sırf hayat görüşü, duruşu, hitabı, düzgün diksiyonu, karizması, vizyon katması, örnek akademisyenliğiyle de videoları kesinlikle takip edilmesi lazım.

    kendisi öğrencilere tercih döneminde bıkmadan uzun uzun doyurucu cevaplar veriyor. sorulabilecek her soru hakkında videolar hazırlıyor. bilişimle alakalı her bölümü, alanları, sektörü de tanıtmaya çalışıyor. ayrıca c, veri yapıları, python, kriptoloji vb. ders videoları da var. açıkçası kendisini izlediğim zaman, keşke ülkede her akademisyen bu kadar düşüncelerini iyi aktarabilen, vizyon sahibi, dünyadan bihaber olmayan insanlardan olsa demeden geçemiyor insan.

    tam bir kıyaslama olmasa da, kendisine daron yöndem'in videolarını izlerken denk gelmiştim. akademik anlamda kıyaslama yapmıyorum ama tarz olarak daron yöndem'in çok konuşup elle tutulur hiçbir şey söylememesinden, egosundan, "yanlış düşünüyorsunuz abi" kafasından sonra kendisi ilaç gibi gelmişti. kendisine tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum.

    youtube kanalı bilgisayar kavramları
106 entry daha
hesabın var mı? giriş yap