1 entry daha
  • bu yıl, yani 2016 yazında icra edilen üçüncüsü muazzam geçmiş mini rock festivali.
    etkinliğe 3-5 gün kala mekan değişikliği yapıldı, üstelik uniq istanbul oldu diye üzülmüştük ama, neyse ki vw arena gibi bir kutunun yerine yanındaki yeşilin çiçeğin böceğin içindeki açıkhava konser alanı seçilmiş.
    açıkçası, olaylardan korkup kaçan ve ülkeye gelmeyen müzisyenlerin, iptal olan konserlerin olduğu bir yazda, iptal gibi kolay yolu bir seçmeyip layıkıyla organizasyonu gerçekleştirmiş olanları kutlarım.
    mekan, konserler, ses, ışık, kitle vs hemen hepsi muazzamdı. ilk girişte yaş gurubu küçük bir kaç gruba rastlayınca "lan.." olduk ama ilerleyen vakitlerde; bu çocukların, şarkılara, eşiyle çocuğuyla gelen eski topraklarla birlikte eşlik ettiğini de görünce sevindik, gözlerimiz doldu hatta.
    yavuz çetin zaten bir fenomen iken, sahneye çıkan hemen herkesin ona sarılması, seslenmesi "hala güzel şeyler oluyor, olacak" hissini vermedi mi verdi. özlemişiz.

    yalnız organizatörlerin de, konserlere ve festivallere katılan insanlara yolunacak kaz gözüyle bakma düsturundan da vazgeçmesi gerektiğini düşünüyorum.
    yoksa o fiyatlarla yiyeceğini, içkisini yanında getiren ya da başka yollarla edinen ve sayıları hızla artan kitlelere alışmaları gerekecek.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap