21 entry daha
  • marvel'ın elinde şekillenecek olması dolayısıyla heyecan duymamanın zor olduğu filmdir şimdilik. yine de şu fotoğrafa bakınca tüm hevesim kaçıyor, bayağı bildiğiniz disney gençlik dizisi gibi. o zendaya denen kız kimi oynuyor? mary jane'i mi zenci yapıcaksınız bu sefer?! ek olarak da şu kostüm cgi ve efektlerden geçmemiş hali. ama yine de o disney oyuncakları gibi gözüküyor.

    malum sony ve mcu durumları yüzünden birtakım modifikasyonları kabul edebilirim ama bunların yanında bir de örümceğin kimliğinin tony stark tarafından bilinmesi durumu var. örümceği örümcek yapan şeylerden biri de diğer kahramancıklar grupça biraradayken örümceğin tek tabanca ve kimliği bilinmez hâlde takılmasıdır yalnız yalnız.

    bir önceki örümceğimiz andrew garfield peter parker olarak mükemmeldi. tom holland'dan ümitliyim ama şunu verebilecek mi bize ondan emin değilim işte.

    bekleyip göreceğiz artık.

    editing: lanet olsun ki önsezilerim doğru çıktı. elli yıllık mary jane'i, kızıl saçlı yeşil gözlü beyaz bir manken olan mary jane'i, evet o mary jane'i siyah bir disney channel bebesi zendaya oynayacak. ırkçılık değil bu, elli yıldır çizgi romanlarda kızıl saçlı beyaz olarak "resmedilen" mj'e, onu okuyan (ve çizgi romanları alıp filmlere giderek size bu filmi yapabilin diye finansman sağlayan) insanlara, orijinal hikâyeye sadık kalmamaktır bu. kimsenin ırkı veya rengiyle yargılandığı yok. ama insanlarda yer etmiş şeylerle oyuncak gibi oynamaya kalkarsanız tepki çekersiniz. ama yine lanet olsun ki sadık bir fan olduğum için bu filmi de izlemeye gideceğim.
413 entry daha
hesabın var mı? giriş yap