5 entry daha
  • herkesin konuşması gerekirken kimsenin konuşmadığı cinayetin maktulü.

    demokrasiye, darbe karşıtlığına bir şey dediğimiz yok. 15 temmuz gerçekten bir darbe girişimidir, bu darbeyi planlayıp uygulayanlar gerçekten haindir ve yüce türk milleti adına karar veren bağımsız mahkemelerde yargılanmaları gerekir. tıpkı "burada kanun biziz, dört tane öldürdük sıra beşincide, arabanın içinde iki tanesinin boğazını kestik birini de köprüden attık!" diyenlerin tespit edilip yargılanması gerektiği gibi.

    ancak bugün darbecinin cezasını kendi kesen çeteler, yarın kapıya dayanıp "bu ev antidemokratik" dediğinde kimi arayacaksınız? hayalet avcılarını? polisi?!!

    yoksa sözlükteki, demokrasi sevdalısı kisvesiyle sokağa dökülen ve 90 yıllık cumhuriyet tarihinde ilk kez açık seçik tekbirlerle boğaz kesen, insan kırbaçlayanları savunan arkadaşları mı?

    farkında değilsiniz ya da anlayamıyorsunuz: bugün bu olayların üstü kapatılırsa, pisliğe bulaşan hangi taraftan olursa olsun korunursa, çok değil 1-2 yıl içinde aramızdaki fay hatları daha da derinleşmiş olarak yüzeye çıkacak ve o zaman bizi kimse kurtaramayacak.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap