5 entry daha
  • cumhurbaşkanına suikast düzenlemeye çalışan bir grup soytarının mensup olduğu birim. malum ülke gündemi karışık tamam ama ben bir şeyi anlamıyorum. yahu adamın biri gitmiş fırıncıyı tehdit edip 3 ekmek çalmış. 3 efendim evet. yahu hadi beceriksizsin doğada hayatta kalamadın tamam, ne bileyim kasap, manav falan değil de fırın soyacak kadar da vizyonsuzsun o da tamam, e bari gidip çalsaydın ekmekleri? tehdit edip kendini ihbar ettirmek niye??
    sonradan yakalananlar desen erik mısır yiyerek hayatta kaldık falan diyorlar. ağaç tepesinde yakalanmışlar. bide amaçları yüzerek yunanistana geçmekmiş. sen yunanistan kaç mil duydun mu hiç? yani adamlar demiyor ki zaten bizim yunanistana kaçmamızı cümle alem bekliyor, biz doğuya gidelim ne bileyim saklanalım veya büyük şehirlere ulaşıp sivile karışalım vs. ayrıca 15 günde 27 km mesafe gitmişler. sadece gece yürüsen bile en az 100 km gidersin ya.
    sonuç olarak; hadi sınav sorularını çaldın, terfileri torpille aldın. e kardeşim ne bileyim bir derse bir eğitime de mi katılmadın be? yeminle bizim mahalleden 15 kişi toplasam arazide daha fazla dayanırız. resmen allah korumuş ordumuzda böyle adamlar varken savaşa falan girmemişiz. adamlar muharabe arama kurtarma ekibi bide. ulan adamlar arazide yönünü bulamıyor, savaşta kimi nasıl kurtarsın.
    neyse sonuç olarak neymiş, her işi ehline vermek lazımmış. torpille soru çalmakla bu kadar asker olunuyormuş. hakkımızda hayırlısı olsun sözlük.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap