759 entry daha
  • bazı haddini bilmez andavallar beyni olmadan düşünmeye kalkınca saçmalamış. kimse birini bu olanlara destek vermiyor diye vatan haini, terörist ilan edilemez.

    ben hayatım boyunca daima atatürk'e sonuna kadar inanan ve onun izinden giden, cumhuriyet değerlerine sahip çıkan ve savunan, ırkçılığa kaçmayacak şekilde koyu milliyetçi bir insan oldum. dini inancım da ortada. deistlik ile agnoistlik arasında gidip gelen biriyim. bunlar; yazılarımla, düşüncelerimle, eylerimle ortada zaten. hiç kimse kalkıp bana bu şartlar altında vatan haini veya saçma dini topluluklara bağlı biri damgası vuramaz. ne fetullah gülen, apo gibi lanet insanları desteklerim ne de mevcut iktidar veya muhalefet partilerin yandaşıyım. özellikle tekrar ve tekrar tırnak içinde belirtiyorum, "hiç kimse bunun aksini ispatlayamaz".

    her ne kadar geçenlerde yaşadığımız 'darbe girişiminin' gerçek olmadığına ve düzmece bir oyundan ibaret olduğuna inansam da sonuç olarak iki haftadır ülke olarak kötü şeyler yaşadık. gerçi son beş altı yıla yayarsak bunu ne zaman güzel bir şey yaşadık ki?

    bu olaylar süresince asla sokağa çıkanları, cumhurbaşkanı istedi diye kendi canını tehlikeye atanları ve tüm bunların üzerine nedenini gerçekten anlayamadığım bir şekilde zafer kazanmış gibi iki haftadır meydanlarda kutlama yapanları desteklemedim. halen de doğru bulmuyorum. hele ki bugün yapılan yenikapı mitingi tamamen şov.

    üstlerde biri bir fotoğraf paylaşmış. nazi almanyasının son günlerinde toplanmış bir kalabalığın, mitingin fotoğrafı. ben tayyip'in sonunu aynen hitler'e benzetiyorum. hitler de hayatının zirvesini son yıllarında yaşadı. her şey iyi gidiyor gibi gözükürken aslında kendi eliyle kendi kuyusunu kazıyordu hitler. nitekim öyle de oldu. tüm kontrol onun elinde, her şey ve herkes onun iki dudağının arasından çıkacak bir çift lafa bakıyordu. arkasında onu destekleyen milyonlar vardı. ama ne oldu? kibrinden, hırsından kalbi, vicdanı, beyni körelmiş bir duruma gelmişti ve arkasında onu destekleyen milyonları da kötü sona sürükledi.

    bütün bu demokrasi nöbetleri, kutlamalar, bu miting; hepsi iktidar sevdalısı, bencil, egoist tayyip'in paçayı kurtarma çabası fakat onun adına gerçekten üzülerek söylüyorum ki acı sonla karşı karşıya gelmesine çok az kaldı.

    benim gibi düşünenler her şeyi açıklamış zaten. bu adam hala her koşulda kendi dediğini zorla ve kanunsuz şekilde yapmaya çalışıyor ve onu destekleyen aptal sürüsü sayesinde de her istediği oluyor. ama gençler ben inanıyorum ki her baharın bir sonu var ve biz şu an bunun son demlerini yaşıyoruz. daha doğrusu tayyip bu bahar boyunca gönlüne göre yaptı etti ama kışın kendi başına geleceğini hiç tahmin etmedi.

    bekleyim de görelim bakalım.
67 entry daha
hesabın var mı? giriş yap