4 entry daha
  • bu adamlar avrupa birliğinden çıkma kararı aldı, biz girmeye çalışıyoruz. avrupa birliği açık ve net bir şekilde idam cezasını kaldırman gerektiğini söyledi, uyum yasası dedin kaldırdın. şimdi bu adam da diyor ki bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. bu kadar içerleyecek iseniz ağzınıza geleni düşünmeden konuşmayacaksınız. ya da umursamayacak devam edeceksin. ne olacaktı, hiç mi muhalefet görmeyeceksin. herkes destek mi olacak sana. az katlan sende.

    bir de geriye dönük idam nedir ya? az bile söylemişler. idam gelir gider seni ilgilendirir, canı isteyen konuşsun ama istediğini istediğim zaman istediği suçtan asarım demek bu.

    canı isterse, hız sınırını ihlal etmek suçtur der, cezası idamdır der. geçmişte ihlal edenleri asar. bence düşünülse idamdan ağır cezalar bulabilirler bunlara. en azından ölümü isteyecekleri cezaları hakkettiler. ama kastettiğim işkence falan değil yanlış anlaşılmasın.

    bir de fazla gaza gelmemek lazım, bu kadar olaydan sonra yargılanacak olurlarsa tüm siyasilerin vatana ihanetten yargılanma ihtimali var. sonuçta yargıyı göreceli bir şeye çevirirsen, adamın farklı bir yorumuna bakar senin de kaderin.
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap