3 entry daha
  • sdg emperyalist amerikancı ama nato üyesi olan türkiye menderes'te beri amerikancı değil mi dedirten yorumlara neden olmuş açıklama.

    bu arada münbiç sadece kürtler tarafından değil, arap ve türkmenler tarafından da ışid'ten kurtarılmaya çalışılıyor.

    edit: hayretler içinde benden sonra yazılanı okumaktayım. 6000 kişilik sdg personeli varmış, bilmem 900'ü türkmen ve arapmış. münbiç operasyonunda kürtler sadece yardımcı, ışid'e karşı savaşanların çoğunluğu arap, kaç kişi olduklarından cia bile emin değildir ama arkadaşlar hemen tutturdu sayıyı! (http://aranews.net/…ding-manbij-campaign-not-kurds/)(http://aranews.net/…ding-manbij-campaign-not-kurds/)

    ayrıca uğur mumcu, herhangi bir şeyin propagandasını yapacağım diye "sözcükleri farklı kullanayım" bezlerine hiç girmezdi. türkçede kürtlere "kürd" değil, "kürt" denir. -d -c -b -g gibi süreksiz sert ünsüzlerle biten sözcükleri -t -ç -p -k ile bitirmeyi tercih ederiz! başlığın münbic, menbic değilde münbiç olma nedeni de budur!

    pkk'nın kuruluş sürecinde de elbette cia ve mit de vardı. uğur mumcu'nun suikaste kurban gitmesinin nedeni sadece bunu ifşa etmesi değildi.

    bir yandan türkiye amerikancı değil, devlet bu yüzden nato ile "belirli anlaşmalar çevresinde" ortak söylemini yaparken, bir yandan mit-cia bağlantılarından bahsetmek ayrı bir komedi.

    ciddi ciddi yazdırıyorsunuz adama!
67 entry daha
hesabın var mı? giriş yap