11 entry daha
  • 1999'da savci nuh mete yüksel ilk olarak gülen iddianamesinde bundan söz etmisti. yeni bir olay degil ama video ilk defa ortaya cikti.
    kimse size ne yildizi geri verin diyor ya da diger sike davalariyla baglantili oldugunu söylüyor, 2000lerde böyle ise su an nasil oldugunu bir düsünün.

    bir spor klubünün futbolcularinin, bir imamin yaninda bu sekilde vaaz dinlemesi normal mi? hadi o zamanlar terörle alakasi yoktu sorun degil diyelim. ancak kendinize sormaniz soru bu görüntüden rahatsiz olmuyor musunuz?
    takim tutmadigim halde bu görüntüler beni rahatsiz etti. bu futbolculara hayran olan o kadar genc vardi ki, sistematik olarak onlar da cemaate alindiysa? sonuc itibariyla bu videoyu gösterip genc beyinleri yikamak cok kolay idolün olan x bile hocamiza itaat ediyor diye...

    savci nuh mete yüksel'in iddinamesinden, sene 1999. sonradan savcinin basina gelmedik kalmamistir.

    "-spor dünyasını dahi ihmal etmeyen cemaat özellikle galatasaray futbol takımındaki aktiviteleri ile biliniyor. bu küçük örnek cemaatin politika bireylerinin, vizyonlarının genişliğini ve hedeflerinin derinliğini göstermektedir."

    https://tr.wikipedia.org/wiki/gülen_davası
    https://tr.wikisource.org/…gülen_davası_iddianamesi

    edit: su entry hayvani sekilde kötülendigine göre taraftar bu görüntüden memnun.
324 entry daha
hesabın var mı? giriş yap