8 entry daha
  • şuan inanılmaz bir tempoda 10.000 koşuyor. gerçekten çok özel bir atlet. ayağı kaymazsa dünya rekoru kıracak gibi son 800m. 91'li olması hasebiyle gelecek 7-8 yıl 5 bin ve 10 bini domine edeceğini düşünüyorum umarım sakatlık yaşamaz.

    edit: inanılmaz, inanılmaz, inanılmaz. o kadar kolay gösterdi ki bunu sanki biz de çıkıp koşsak 29.17 koşacakmışız gbi gösterdi. yarış da inanılmazdı. tarihe tanıklık etmekten son derece mutluyum.

    edit 2: doping diyen arkadaşların bu sporla uzaktan yakından ilişkili olduğunu sanmıyorum. sırf sansasyonel bir derece yaptığı için hemen doping yaftasını yapıştırıyorlar. ayana dopingçi değildir demek gerçekten çok iddialı olur. atletizm de bisiklet gibi çok karanlık bir spor dalı. dibaba ailesinin son süperstar ferdi genzebe dibaba'nın koçu geçen aylarda yasaklı bir madde taşırken yakalandı. bakın dibaba ailesinden bahsediyoruz ki bu aile son yıllarının en dominant atletleri çıkarmıştır. ayana son 1-2 yılda bağıra bağıra geliyordu zaten. kaldı ki yarışı ilk 10 sırada bitiren sporcuların hemen hepsi en iyi derecelerini yaptı hatta ilk 3 kişi eski dünya rekorunu geçti. şimdi hepsi mi doping yaptı ? ayana zaten bu yarışın tartışmasız favorisiydi. ben yapmadığına inandırıyorum kendim ve umarım yapmamıştır. eğer yapmamışsa atletizm camiası yeni bir süperstar kazanmış olur aks halde yine hüsran.
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap