• selim ışık imzalı bemol müzik yayınları etiketli elektro gitar dersleri kitap serisi.

    şimdilik ilk kitabı piyasada, şöyle bir şey, 158 sayfa, büyükçe bir kitap. az önce instagram'a bir fotoğraf attı selim ağabey, ikinci kitabın son 40 sayfası kalmış.

    yolun çok başında olmama rağmen birkaç şey söyleyeyim kitap hakkında, çok tatlı bir dille yazılmış her şey. videolarından tanıyorsanız özellikle, konuştuğu gibi yazdığını hissedebiliyorsunuz.

    notaları kendi kendimize yazıp üzerinde uğraşmak öğretici olsa da çok büyük vakit kaybı oluyordu, kitap o anlamda çok kullanışlı. ilk bölümü bitirmiştim videolar ile, şimdi kitap ile tekrar üzerinden geçiyorum ve oldukça faydasını görüyorum.

    kendisi kitap hakkında şöyle bir şey söylemiş: ''bu metodu diğerlerinden en büyük farklarından biri, sadece çaldırmaya değil üretmeye de kanalize etmesi olacaktır. başlangıç seviyesinde dahi öğrenciyi ezberciliğe değil, kendi melodilerini yazmaya, kendi sololarını ve ritimlerini tasarlamaya yönlendirmeye çalışacağım. bunlarla ilgili çokça doküman sağlayacak interaktif bir ortam yaratacağım.''

    içinde bir adet dvd var, içeriği ise tam olarak şöyle:
    egzersiz&backing track&örnek şarkılar
    guitar pro derlemeleri
    10 adet 720p ders videosu

    guitar pro indirdim dvd'yi inceledikten sonra, hatta ilgilenen arkadaşa bir torrent dosyası fişekleyebilirim 156.000 tab ekstralı.

    kendisinin önsöz'de de dediği gibi, yeni başlayan, kendini geliştirmek isteyen, bir yerde tıkanan herkesin edinmesi gereken bir kitap olmuş özetle. alınız. internete verdiği 100 adet ücretsiz ders için bari destek olunuz bu güzel adama. gerçekten böyle öğretmenler çok daha fazlasını hak ediyor. buradan teşekkür ediyorum kendisine, nice baskılar diliyorum.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap