627 entry daha
  • hdpkk'ya oy veren -çok küçük saf ve ahmak bir grup hariç- türk-kürt bütün şerefsizler böyle olayları istiyordu zaten. onların bu memleketin, bu milletin bekasıyla, refahıyla ilgili bir hassasiyetleri yok. o yüzden çok rahattırlar şimdi.

    bir kısmı açıkça kutlama yapacak; bir kısmı da (ki bunların çoğu batıda hdpkk'ya oy veren solcu itler olacak) sevincini belli etmeden sahte duyarlarla devlete çatacaklar. artık iyice kusturan iğrenç barış söylemleriyle fitne çıkarmaya devam edecekler.

    bu beyinsiz yığınlar artık kurtarılmanın ötesindedir. insan yerine koyup lâf anlatmanın mânâsı yok. yapılacak şey basit; bunların eli silahlı teröristle bir farkının olmadığını idrak ederek ona göre hakkıyla muamele etmek... asla ve kat'a insan yerine koymayın. onlar cephelerini seçtiler. milletin, devletin, memleketin karşısında olmayı tercih ettiler. bu tercihlerinden de pişman değiller. bunu unutmayın.

    ayrıca sakın ha, liberal-demokrat-halkçı-özgürlükçü vs. ayaklarıyla "insanları kutuplaştırmayın" zırvasını okuyan olmasın. kutuplaşan bu alçaklardır. biz millet olarak beraberiz. bunu herkes görsün.
438 entry daha
hesabın var mı? giriş yap