46 entry daha
  • sözlükte bu kadar az biliniyor olmasına şaşırdığım dizi.

    bence harikulade bir dizi yaratmayı başarmışlar.

    aslında ilk başta sadece dövüş sporlarına ilgim var diye izlemeye başlamıştım ama izledikçe diziye hayran oldum. özellikle 2.sezonu müthiş.

    ben geceleri az uyuduğum için çok dizi izleyen bir adamım ve atıyorum 100-120 tane dizi izlemişsem bu güne kadar ilk 10'uma koyduğum dizilerin içerisinde hep bir adet acayip başarılı yazıldığını düşündüğüm şaheser karakter vardır.

    benim için bir dizide gerçekten duygusal anlamda bağlanabileceğim, ulan keşke böyle bir arkadaşım/abim/babam/sevgilim vs olsaydı diyebileceğim bir karakter varsa o dizi başarılıdır.

    mesela californication - hank moody
    shameless - lip
    breaking bad - mike
    oz - ryan o'reilly
    true detective - rust cohle
    rome - titus pullo
    spartacus - gannicus

    vs vs bu liste uzar da gider. sonuca geliyorum: bu dizide de jay kulina diye bir karakter var ki, tadından yenmiyor. kendisini oynayan oyuncu harika oynamış ve karakter müthiş yazılmış. komik, sevecen, karizmatik, dengesiz, fucked up with the best intentions.

    o yüzden sırf jay hatrına bile izlenilebilir bir dizi. içerisinde dövüş, kan, hırs, ihtiras, seks, uyuşturucu, kardeşlik, ihanet, babalık, annelik ne ararsanız var. ama her şey birbiri içine karışmış durumda. tam bir duygu kaosu.

    puanım: 8.5/10 - must see
171 entry daha
hesabın var mı? giriş yap