• tanim: çileden çıkartan gece.

    son edit (22:19): öncelikle sözlükte ve sosyal medyada ve gelen mesajlarla bu kadar çok kişinin dün gece benim gibi yatakta dönüp durduğunu bilmeme üzülsem mi sevinsem mi anlam veremedim. bu başlık altında, sosyal medyada yazılanların hemen hemen hepsini okudum. ev arkadaşımla da durumu neredeyse saatlerdir tartışıyoruz. sayıları azımsanamayacak kadar çok yazar arkadaşımın da bahsettiği üzere, burada binlerce hatta yüzbinlerce insan arasında böyle bir durumu, bu kadar çok insanın yaşaması kadar doğal bir durum olmayabilir. fakat ben son kez bu başlık altında bazı şeyleri belirtmek istiyorum.

    öncelikle x tarihinde x olayının yaşanması diye bir başlık açmak ve böyle bir başlık açılsa bile bu x olayını yaşayabilecek binlerce hatta türkiye genelinde milyonlarca ve hatta dünya genelinde milyarlarca insan olabileceğini düşünün. düşündünüz mü ? tamam işte bu başlığı açmamda ki esas sebep kesinlikle bu değildi. vcudunu, ihtiyacı olan uykuyu, kendisini tanıyan biri olarak dün gece yaşadığım gerçekten bir ilacın etkisindeymiş gibi yaşadığım bir olay olduğu için buraya bu başlığı açtım. evrendeki her olaya fazlasıyla, gerçekten fazlasıyla "materyalist" yaklaşan bir insanım. bırakın böyle fenomenlere inanmayı, duygulara, dini konulara kadar görüşlerim hep katıdır. evrende varlığı kesin olarak kanıtlanamayan hiçbir şeyin olmayacağına, son 8 senedir canı gönülden inanmaktayım. ancak dün yaşadığım ruh hali beni bile çok şaşırttı. ne açıp film izledim, ne uyumamayı planladım. dün gece diğer herhangi bir geceydi sadece. önceki gece bilerek uyumamıştım. işlerim vardı, arkadaşlarla sohbet ettik, oyun oynadım, film izledim ve sonuç olarak uykusuz kaldım. ancak dün gece akşam yemeğini yedikten sonra ev arkadaşıma ben yatacağım artık dayanamıyorum, gözlerimi açamıyorum deyip odama geçtim. ışığı kapattım. uzandım. yatakta kuruldum. kafamda uyumaktan başka hiçbir düşünce yok, birşey düşünmeye halim yok. gözlerim artık acıyordu. ama o da ne.. gözlerimi kapattığım gibi bardaklarca kahve içmiş gibi, ne bileyim kokain çekmiş gibi, algılarım herşeyim bir anda açıldı. kalksam saatlerce uyumayıp, her etkinliği rahatlıkça yapacak gibi hissediyorum. diğer tarafa dönüyorum yok. gözlerimi kapattığım gibi açıyorum tekrar. açılınca yine ağrıyor gözlerim. sabah 10'a kadar böyle devam etti. 10'dan sonra uyudum. 2de geri kalktım. ve hala da uyumadım. bu durum benim bünyeme, vcuduma aykırı olduğu için buraya böyle bir başlık açtım. açıkcası bu kadar çok ilgi göreceğini düşünmeden, kesinlikle bir trolleme, bir doğaüstü olaya bağlamaya çalışmadan sadece başlık açmış olmak için başlık açtım diyebilirim. yine her şeye materyalist yaklaşan bu naciz bedenim, bu olaya da elinden geldiğince materyalist yaklaşmak için, ayın hareketleri, gezegenlerin konumlanmaları vs. gibi birçok faktörü düşünmekte hala. hatta altlarda bir yazar arkadaşın bahsettiği "haarp" olayına bakınmaktayım şimdi nette.

    sonuç olarak, ilginç bir gece ve ilginç bir başlık tecrübesiydi benim için. ekşisözlük'te daha çiçeği burnunda bir yazarım. (bkz: çiçeği burnunda yazar) dilerim bu gece hepimiz, ülkece rahat ve huzurlu bir uyku çekeriz. hepinize iyi geceler diliyorum.

    gecenin basinda cok uykum vardi. dun sadece 3 saat uyuyabildim. bu geceden ogleden sonraya kadar yatmayi planliyordum ama olmadi. uyuyamiyorum. hala uyuyamadim. ısin garip yani 4 tane birbiriyle alakasiz, tamamen farkli sehirlerde yasayan kizli erkekli arkadaslarimda uyuyamamislar. ara ara yazistik konustuk. beni acik gördü biri yazdi, napiyosun diyorum, uyuyamiyorum diyor. digerine ben yazdim. uyuyamiyorum diyor. dün dolunay vardi. bugun hava kapaliydi goremedim ama ondan mi bilmiyorum baya baya uyuyamiyoruz.*

    edit: tanim

    edit: gozlerimin asiri derece yanmasiyla 10da uyuyabildim. gozlerimi kapattigim gibi yine cin gibi oluyor bunye. 2de kalktim. bu kadar cok entry girilince bende bir tuhaf oldum.

    edit: butun yazilanlari okudum. astrolojik olaylar bana hep sacma gelmistir. ama artik baya baya boyle bir astrolojik olayin bu duruma neden olduguna inanmaya baslayacagim. bi yazar arkadasin soyledigi gibi x filesdan bir bolum tadinda gece yasamisiz. (bkz: uyku lobisi) *
711 entry daha
hesabın var mı? giriş yap