• (bkz: beypazarı) demeyeni dövüyoruz.

    edit: hazır içeçek bazında sadece ve sadece maden suyu tüketen biri olarak sürekli araştırdığım konudur. şimdi sodyum durumuna çok kafayı takmış gibiyiz. sodyumu sıfıra yakın olsa en iyi maden suyu o diyecek seviyeye gelmişiz. fakat sodyum vücuttaki su dengesi için çok önemlidir. ve bunu maden suyu aracılığıyla almak bence en sağlıklısıdır. tabi tutup da kızılay için demiyorum. ama hazır besinleri tüketiyorsanız maden sularındaki sodyum miktarları en son derdiniz olmalı.
    hadi bi de örnek verelim. hazır çorbanın yaklaşık 30 gramında 2300 mg sodyum bulunuyor. senin alacağın günlük ortalama sodyum ise 1500 mg. her gün hazırından sadece bir tas çorba içtiğini düşün şimdi. neyse maden sularına dönersek, ortalamalara göre istanbulda ulaşılabilir olmasıyla da beypazarı bence en iyisidir.

    bu arada başlıkta inişdibi diye bir marka okudum. ilk defa duyuyorum araştırınca memleketimden çıkıyormuş. şansa bakın anam da orada, sipariş verdim bakalım denildiği kadar iyi mi?

    yillar sonrasi gecikmeli gelen edit: inisdibini elime aldigimda bildigimiz fresa imiş ya bu dedim. su an istanbulda belli bolgelerde bulunuyor. umarim daha da cogalirlar.
1572 entry daha
hesabın var mı? giriş yap