• hayatımda ilk kez profesyonel bisiklet aldığım bir bisiklet ve aksesuarları satıcısı olur kendileri. internet sitesinden bisikletimi sipariş ettim. havale ile ödememi yaptım ve 1 saat sonra bisikletimi kargoya verdiler. (saat 4 civarı falan) öteki gün öğlen olmadan önce bisikletim kapımdaydı.

    aldığım bisiklet kron'un xc 500 2016 modeli. ben 1334 liraya aldım; fakat başka yerde buna en yakın rakam 1600 lira vardı. (2016 modeli için) kron'un kendi sitesinde ise 1785 tl yazıyor. önce biraz tereddüt etsem de siparişi verdim ve sonunda pişman etmediler. :) ayrıca bisikletin yanında kadro koruyucu, paça bandı ve ön-arka çakar set hediye göndermişler. bisiklet kargo için gayet iyi paketlenmiş, ups kargo ile geldi. herhangi bir çizik, kırık ya da hasar dikkatimi çekmedi.

    almadan önce birkaç soru sordum mail yoluyla, aynı gün içerisinde dönüş yaptılar. hatta sanırsam direkt yöneticisi maillere dönüş yapıyor. bu da başka bir ilgi göstergesi. sonuç olarak ben panda bisiklet ile yaptığım alışverişten memnun kaldım. rahatlıkla tavsiye ederim.

    web siteleri de: panda bisiklet olur.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap