8 entry daha
  • izlerken tripten tibe girdim,
    yastıkları yumrukladım,
    koltuğu tekmeledim,
    küfürler ettim.
    ama sonuna kadar izledim.

    naruto'yu 8 yıl sadıkane okumuş, her haftasını iple çekmiş, karakterlerinin gerçekliğine inanmış ve yaşadıkları paralel evrene ulaşacak bir rinnegan'ım olmadığı için acı çeken bir insanım. benden daha manyakçasına takip edenler var bu sarı veledi. heh işte, şu film var ya, hepimize edilmiş hakarettir.

    hatta ve hatta naru pro çerçevesinde genç jenerasyona naruto sevdirmek için yeniden yazılan naruto evreni topumuza edilmiş küfürdür. naruto'nun adını kullanarak haksız kazanç elde etmektir. bi tarafınız sıkıyorsa boruto denen ergeni bi başına çıkarsaydınız ya meydana. teke tek dövüşseydiniz ya rakipleriyle. nasıl da silinip gideceğini zevkten dört köşe izleseydik. ama tutmaz o iş di mi?

    nasıl ki naruto evreninin kahramanı babası tarafından hor görülen, nii-san tarafından ihmal edilen sasuke değil de, anası babası tarihin en büyük intikam operasyonunda ölen naruto ise, "babam benle ilgilenmiyo yeaa!! eve kage bunshin gönderip duruyo... fırk :(" diye triplere giren, ninja kodlarını hile ile alt etmeye çalışan boruto da bir serinin baş kahramanı olacak tip değildir.

    anca işte bilye kadar bi rasenga yapar, babası elinden tutup chakra boost verirse bir şeydir boruto; yoksa en fazla ağaçta oyuk açar. kendi adını yaşatmak için babasının turuncu eşofman üstüne, sasuke amcasının üzeri çizik alın bandına muhtaç olandır.

    boruto'ya olan hıncımı döktükten sonra filme geleyim: naruto project'in kilit filmlerinden biri. 15 yıllık naruto evrenini yeni döneme taşımak, ninja alemini yeni nesillere tanıtmak ve bunu yaparken de naruto'nun hazır kazanılmış şöhretini kullanmak içinn çekilen filmmiş. hem eski fanları kızdırmayalım hem de seriye yeni başlayanları kasabaya alıştıralım hesabı güdülmüş ne şiş yansın ne kebap derken piç edilmiş bir film ortaya çıkmış.

    sevmedim. sevmeyeceğim.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap