7 entry daha
  • (bkz: milwall football club)'a ve milwall taraftarlarına ev sahipliği yapan stadyum. güney londra'dadır. klasik bir ingiliz stadyumudur.dikdörtgen şeklindedir ve her tribün arasında boşluk vardır.

    bulunduğu bölge londra'nın gitmek istemeyeceğiniz bölgeleri arasındadır. zaten stada yaklaştığınızı hissetmemeniz mümkün değildir. bir anda o kozmopolit şehir londra'nın çoğulcu ve demokratik havası kaybolur, aksan ağırlaşır, saç rengi gittikçe sarılaşır, ten rengi gittikçe açılır...

    ve o dayanılmaz aksan ve kibir vardır. stadyumun altındaki milwall store'a gittiğinizde orda çalışan saf ingiliz ve büyük ihtimalle saf ingiliz olduğuyla gurur duyan 18'lik çalışan kızlar dahi size "senin burada ne işin var, sen milwall taraftarı olamazsın" bakışı atarlar.

    her şeye rağmen stadın ve çevresinin o kapalı, tehlikeli bölgelere özgü ayrı bir çekiciliği olduğunu inkar edemem. tehlikeli dediysek, stadın 1-2 cadde sonrası south quay idare eder bir bölge. ayrıca merkezi sayılabilecek bermondsey'e de yakın olduğunu belirtmek gerek, londra bu anlamda küçük ve çok izole bölgeler yok.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap