13 entry daha
  • şöyle saçmasapan bir video yayınlamış adam.

    şimdi dalga geçtiği diğer youtube yayıncılarını hiç izlememiştim şu ana kadar lakin kendisinin videosunda isimlerini görünce baktım. benim ilgimi çekmedi lakin şöyle ya da böyle içerik yaratıyorlar. demek ki bu içeriğin alıcı var ki adamlar abone ve dolayısıyla para kazanıyor.

    şimdi turgut uç'a gelince maalesef kendisi içerik oluşturmuyor. hayır abicim, kamera karşısında çok fazla anlamadığın ya da aklına gelen konular hakkında konuşmak içerik üretmek değildir. ha got hakkında söylediklerinle yayıncılığına katma değer katıyorsun çünkü bu konuda bilgilisin ama onun dışında kanalında bir şey yok.
    asıl başlangıç noktan oyunculuk sanırım. mesela onun üzerine bir şeyler yapsan, farklı oyunları tanıtsan vs. ya da başka yayıncılarla muhabbet videoları çeksen... yukarda biri fantastik kitaplara ilgili olduğunu söylemiş. mesela bu kitapları tanıtsan... ben kanalına abone olurdum. eminim başka insanlar da olurdu.
    got dışındaki videolarını izledim. maalesef anlamsız şeylerle dolu. özellikle çizgi roman ve filmleri konusundaki görüşlerin. okumadan, bu külliyatı bilmeden bu konular hakkında içerik üretirsen abone kazanamazsın. geekyapar bildiği için abone kazanıyor. umarım derdimi anlatabilmişimdir.

    maalesef söylediği şeyler düşündüğü kadar derin ve anlamlı değil.

    kendisine tavsiyem millete bulaşacağına ulan bu herifler niye abone kazanıyor da ben kazanamıyorum diye düşünmesi. eğer abone sayısını arttırmak istiyorsa(böyle bi amacım yok diyip kimseyi yemesin) yeni ve kaliteli içerikler üretmesi.

    iyi seyirler gençler.
132 entry daha
hesabın var mı? giriş yap