aynı isimde "the red pill (video oyunu)" başlığı da var
3 entry daha
  • reddit'de bulunan subredditler arasinda en cok canimi sikanlardan birisi.

    kadini onjelestirmeyi geciyorum, ben burda yazilip cizilenleri ciddiye alip kendini dunyadaki kadinlarin sahibi sanan otuzbirci cemiyetini anlamiyorum.

    mesela bakiniz su baslikta guzel kardesimiz ami olanlar hakkindaki dusuncelerini acik ve net anlatmis. bir kizla yatarken aklindan onun nasil bir "orospu" oldugunu gecirdigini vesaire. e guzel kardesim sen sikiyosun, kiz hayir deyince cirkeflesiyosun, evet deyince de orospu yaftasini yapistiriyosun. senin kafan ne guzelmis amk.

    the red pill asinda erkek milletinin icindeki orospu cocuklugunu anonim internet hayatinin verdigi gucle disa vurumundan baska bir sey degil.

    166 bin dangalagin paylastigi bu inciler ve yapilan yorumlar gercekten bir insanin karnina agrilar girmesi icin yeterli bir sebep. 16-17 yasinda simitci biyigiyla daha gercek bir disiyle hic bir etkilesime girmemis ergen olulerinin, seks hayatini red pill'de yazilanlardan ibaret bilmesi ve bu vesileyle minik, sivilceli sosyopatlarin topluma kazandirilmasindan baska bisey degil.

    sonra neden tecavuz var. bu mantalite yuzunden var. zaten bir erkil dunya duzeninde kadinlarin hak aramasinin akabininde narin erkeklikleri zedelendigi icin zirlayan 166 bin yaratik var. ve belki sen ya da o degil orada yazanlar ya da yazilanlari uygulayanlar ama senin belki bastirdigin belki bastirmadigin alter egon.

    bir nevi "kirmizi hap" dunya sistemini anlatan bir mikro organizma, en azindan o cok nefret ettikleri sisman feminazi'lere daha da kendileri gibi insanlardan nefret etmeleri icin verdikleri bir sebep. yani *in a twisted way* kirmizi hap feminizmi provoke eden bir olusum. feminislere, ustune gitmek icin her turlu sebebi veren carpik bir sistemin ornegi. isin en uzucu kismi da farkinda bile olmamalari. cunku feminizme karsi bir sub olarak feminizmi hakli cikartmaktan baska bir boka yaramadilar.
2522 entry daha
hesabın var mı? giriş yap