4 entry daha
  • --- anime 10. bölüm - spoiler ---

    reigen'in bu son hali değil derken işte bu bölümün sonunda claw'ın bu bölüğünün baş lideri olması ve sanılanın aksine gayet güçlü bir esper olmasını da bu bölüm sayesinde görmüş olduk. twistler ve durum espirileri tam kıvamında. bu bölümde de gayet güzel dövüş sahneleri vardı. favori sahnem yaşlı teyzenin mob'un kafaya yumruk attığı sahneydi sanırım:

    https://sakuga.yshi.org/…debris-effects-fighting-li
    https://sakuga.yshi.org/…debris-effects-fighting-li

    ayrıca ateş efektleri de on numaraydı bu bölümde bonus olarak:

    https://sakuga.yshi.org/…ation-effects-fighting-fir
    https://sakuga.yshi.org/…effects-fighting-fire-impa

    neyse akılda bir sürü soru var. gelecek bölümde sanırım bunların çoğu inşallah cevaplanacak ama reigen gayette iyi numara yapıyordu şu ana kadar kendisini ve güçlerini bu şekilde güzel bir şekilde saklayarak. zaten kendisi para göz birisinin olmasının yanında taşak karakterli birisinin olmasının yanında kendisine has hareketleriyle gönlümüzde yer edinmişti iyi bir karakter olarak. ama bu suç çetesinin bu bölüğünün kötü lideri olarak karşımıza çıkması gayet güzel twist olmuş. mangaka hikaye twistlerini güzel çeviriyor hakkını vermek lazım.

    edit: tabii blöfte yapıyor olabilir. reigen'den bahsediyoruz sonuçta. garip raslatılar sonucu örgütün lideri de olmuş olabilir ki eğer olaylar bu şekilde gelişirse bu karakteri daha fazla seveceğim ve bu sezon favori karakterlerimdendi zaten ama bu gidişle en sevdiğim anime karakterleri sıralamasında bu sayede daha üst seviyelere tırmanıyor.

    --- anime 10. bölüm - spoiler ---

    mangasını okurken gayet eğleniyorduk ama animesi gayet de mangasında kat ve kat güzel. yani animesi mangasından güzel olan serilere güzel bir örnek olarak verilebilir ama arkadaşım mangasını da mangası yapan, opm'yı olsun one yani mangakasının bu çizim stili. sensei'nin bu kendisine has çizimi olmazsa sanırım bu seriler bu şekilde on numara şekilde hayat bulmazdı.
36 entry daha
hesabın var mı? giriş yap